Idei évben nyitott különleges fánkozó a Liszt Ferenc tér közelében. Egy fiatal páros viszi a helyet, ahol saját házi recept alapján készülnek a fánkok. A fánkok tésztája könnyű, laza, vajas, szinte eteti magát, nem az amerikai típusú nehéz tömény tésztát készítik.
Ugyanakkor a félbevágott fánkok gazdagon meg vannak töltve ezzel-azzal, s a tetejükre is kerül még valami extra, díszítés, öntet, szórás. Szóval összességében azért megvan a kalóriabevitel és a cukorsokk. Az tetszett, hogy itt igazán házias, a szó szoros értelmében kézműves fánkokat készítenek, s nem művi dolgokat, nem franchise jellegű a hely. A fánkok mellett vannak még kekszek is. A pampuska egyébként a tradicionális ukrán burgonyás fánk. A fánkok között volt karamellás, almás pités, pisztáciás, angolkrémes, illetve az én választásom, az epres lett. 1650 Ft-ba került, ami valljuk be, nem kevés egy 5 dekás édességért. Finom volt, kiadós. Én a magam részéről egy db-tól is elteltem. A fánkok mellé kávét, forró csokit, üdítőt lehet inni.