Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem bíznám a konyhát a pandára

Panda Wok Kínai Étterem BudapestPanda Wok Kínai Étterem Budapest a térképen

2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 9.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Abszolút belvárosi, központi helyszín a Petőfi Sándor utcában, autóval a megközelítés és a parkolás is kisebb fajta kihívás a környéken.
Korábban is valamilyen egyszerűbb távol-keleti étterem működött itt, de a nevére már nem emlékszem. A beltér elrendezése minden esetre nem változott, csak a név. A profil is hasonló, vietnami-kínai ételek kaphatóak. Pirított rizs és tészta papírdobozban (elvitel esetén), ramenek többféle hússal, szokványos ázsiai előételek: tavaszi tekercs, bundázott rák, batyuk, gombócok.
Árban az ázsiai éttermek között inkább középkategóriásnak mondanám, a környéken viszont az olcsóbb helyek közé tartozik. 1300-1900 Ft közötti ételárak az étlapon. Rendelni lehet a pénztárpultnál, de kijönnek az asztalhoz is. A szakács az üvegpolt mögötti látványkonyhában dolgozik, de fura módon nem volt sok látnivaló, legalábbis amivel másutt fel szokták dobni az ilyen helyeket: színes, izgalamas alapanyagok, készülő ételek, nos itt nincs semmi ilyesmi. A pult fölött színes ételfotók láthatóak. Szerencsére ételszag sincs.
A pénztáros-pultos aprócska kínai (?) lány kedvességét hangsúlyoznom kell. Minden vendéghez volt egy őszintén kedves szava, a külföldi egyedül érkező középkorú úrhoz, a helyi, szomszédban lakó(nak tűnő) idős bácsikához, és a babakocsis kisgyerekes párhoz is.
Zöldséges ramen levest kértem (1190 Ft). 3 féle tészta közül lehet választani, én a széles rizstésztát kértem bele. Ezen kívül babcsíra, póréhagyma, brokkoli, sárgarépa csík volt még benne. A lé kellemes, de nem átütő. Összességében jó, de mégis átlagos összhatás, de semmi kiemelkedő. Összpontszám 3 és 4 között, de a kínai gyorséttermekhez képest összehasonlíthatatlanul színvonalasabb, kedves kiszolgálás miatt felfelé kerekítek.
A tisztaság fokozható lenne.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Panda Wok Kínai Étterem Budapest - EgyébPanda Wok Kínai Étterem Budapest - Külső képPanda Wok Kínai Étterem Budapest - MosdóPanda Wok Kínai Étterem Budapest - BelsőPanda Wok Kínai Étterem Budapest - BelsőPanda Wok Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapPanda Wok Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapPanda Wok Kínai Étterem Budapest - Étel/italPanda Wok Kínai Étterem Budapest - Külső képPanda Wok Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapPanda Wok Kínai Étterem Budapest - EgyébPanda Wok Kínai Étterem Budapest - Étlap/itallapPanda Wok Kínai Étterem Budapest - Belső

Panda Wok Kínai Étterem további értékelései

2019.03.25a párjával
Átlagos
Esti mozi után egy próba volt a Panda Wok étterem. Nem igazán gyorsétterem, nem igazán kínai, de nem is volt egyértelmű, hogy minek szeretné definiálni magát. Mondjuk, emlékeim szerint nem a kínai éttermek specialitása a ramen leves, it viszont a vezető attrakciók egyike. Feleségen zöldséges...
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval