Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egész nap reggeli

Pantry Brunch & Coffee BudapestPantry Brunch & Coffee Budapest a térképen

2019. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy kreatív ötleten alapuló reggeliző és brunch bisztró a Dohány utca elején. Pici a hely, szűkös, így bepréselve elfér 4-5 asztalka, de arra számítani kell, hogy a vállunk szinte össze fog érni a szomszéd asztaltársasággal.

A pultnál vagy az asztalnál lehet leadni a rendelést. 3, 5 vagy 7 ételt lehet kiválasztani egy listáról (angol/magyar nyelvű), így állíthatjuk össze az ételünket. Tojásételek, húsfélék (debreceni, füstölt sonka, bacon), saláták, pékáruk (croissant, bagel, bagett), krémek és édességek közül. Árban: 1990/3290/4590 Ft 1-1 szett, azaz olcsónak semmiképpen nem mondanám, és ebben az ital még nincs benne.
Az ételeket úgy kell elképzelni, mint a tapasokat, kis tálakban érkeznek a kis fogások, amelyek a rendelést követően frissen készülnek és klasszul néznek ki. Egészséges, friss.
Az egyértelmű volt elnézve a már étkezőket, hogy a 3 fogás kevés lesz, így az én 5-ös választásom: avokádó saláta szezámmaggal, házi kevert saláta koktélparival és vinegrettel, szezámmagos bagel, zöldfűszeres krémsajt, gyümölcssaláta.

Finom a kávé is, egy eszpresszó 500 Ft, a latte 800 Ft. Teák: 700 Ft/csésze, fekete ceyloni, gyümölcsös mangó-eper, zöld ceyloni és vérnarancs-eukaliptusz fajták vannak, sőt cold brew teákat is kínálnak. Fentimans üdítőket tartanak (650 Ft). Aki extráktól sem riad vissza reggel, az bedobhat egy pohár pezsgőt is a reggelije mellé.

Árfekvése és elhelyezkedése révén főleg külföldiek keresik fel, azon belül is jellemzően a fiatalabb (20-30-as korosztály).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (20)
Pantry Brunch & Coffee Budapest - Külső képPantry Brunch & Coffee Budapest - Étlap/itallapPantry Brunch & Coffee Budapest - BelsőPantry Brunch & Coffee Budapest - Étel/italPantry Brunch & Coffee Budapest - Étlap/itallapPantry Brunch & Coffee Budapest - Étlap/itallapPantry Brunch & Coffee Budapest - Étlap/itallapPantry Brunch & Coffee Budapest - BelsőPantry Brunch & Coffee Budapest - Étel/italPantry Brunch & Coffee Budapest - BelsőPantry Brunch & Coffee Budapest - BelsőPantry Brunch & Coffee Budapest - Étel/italPantry Brunch & Coffee Budapest - Étel/italPantry Brunch & Coffee Budapest - Étel/italPantry Brunch & Coffee Budapest - Étel/italPantry Brunch & Coffee Budapest - Étel/italPantry Brunch & Coffee Budapest - Étel/italPantry Brunch & Coffee Budapest - BelsőPantry Brunch & Coffee Budapest - BelsőPantry Brunch & Coffee Budapest - Belső

Pantry Brunch & Coffee további értékelései

2020.03.08egyedül
Kiváló
A Pantryről a neten olvastam, egy ízben már célba vettem, de feladtam, mert attól tartottam, hogy asztaltársam nem talál megfelelő ételeket a választékban. Visszatértem egyedül pár nap múlva. A beltér hangulatos, illik az új hullámos kínálathoz és koncepcióhoz. Amikor beültem valami borzalmas...
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!