Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pompás Párizs

Párisi Udvar Café BudapestPárisi Udvar Café Budapest a térképen

Kiváló 2019. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Talán az egyik legexkluzívabb helyszín (mondhatjuk, legpuccosabb) Budapesten. Az egykori Párisi Udvar egy teljes körű felújításon, átalakításon esett át, több évig kerülgettük a Ferenciek terén az építési területet, de azután végül elkészült az 5 csillagos hotel, az épület korhű módon gyönyörűen fel lett újítva, s ahogy a tulajdonosok ígérték, a földszinten a lobbiban kialakított kávézó az erre járó nagyközönség, érdeklődők részére is nyitva áll. Úgy tapasztaltam, sokan benéznek, gyönyörködnek, fotóznak, tényleg nincs kötelező fogyasztás.
A kávézót is itt a földszinten alakították ki, sok asztal van, több részre osztott a hely, vannak asztalok az árkádok alatt, a fal mentén, és középen a csodás üvegkupola alatt is.
Az árak igencsak borsosak, de egy 5 csillagos helyen sajnos ez már csak így szokott lenni. Cserébe a kiszolgálás is első osztályú, udvarias és profi. A kávé és a sütemények is minőséget képviselnek. Azt azonban meg kell jegyeznem, hogy a sütemények kínálata a pultban meglehetősen szerény volt, én ennél azért komolyabb felhozatalra számítottam.
Cappuccino (1250 Ft), pekándiós pite (1290 Ft), mindkettő kitűnő, és ajándékba kaptam még 2 másik, kisebb sütit is kóstolóba, egy málnás islert és egy, a caneléhez hasonló ízű és tésztájú mandula formájú sütikét. Az amúgy is magas árakra még 12% kötelez szervizdíj is rárakódik, igaz, ahogy már írtam, itt a személyzet valóban vendég-centrikus és elkötelezett. A vendégek többsége persze külföldi. Látszott, hogy mindenkit lenyűgözött ez a nem mindennapi környezet, bevallom, engem is.
Ettől még törzsvendég nem leszek, de egyszer mindenképpen érdemes eljönni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (44)
Párisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - Étel/italPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - MosdóPárisi Udvar Café Budapest - MosdóPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - BelsőPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső képPárisi Udvar Café Budapest - Külső kép

Párisi Udvar Café további értékelései

2022.11.28a párjával
Kiváló
Ebben a gyönyörű exkluzív épületben volt alkalmam kétszer is a reggelizni. A kedves felszolgáló egyből felajánlotta, hogy elhelyezi a kabátunkat. Ismertette a reggeli választékot, majd gyorsan fel is szolgálta a választott ételeket. Az épület csodálatos, régen sétáltam ott, amikor még Párisi...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval