Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bajor hangulat, tetszetős

Paulaner Sörház - MOM Park BudapestPaulaner Sörház - MOM Park Budapest a térképen

Kiváló 2020. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évtizedes múltra visszatekintő, kifejezetten nagy alapterületű, sok asztalos, tágas, bajor söröző és étterem a MOM Park Bevásárlóközpont emeletén. A hodály jellege ellenére is hangulatos, autentikus hely.
Jó pár évvel ezelőtt már megfordultunk itt kollégákkal céges vacsorán, de annak dokumentálása elmaradt.
Mivel folyamatosan jó véleményeket hallottam a visszajáró ismerőseimtől azóta is, én is érdemesnek tartottam újra meglátogatni. Jó döntés volt!
Hétköznap ebédidőben inkább családok járnak ide, esténként baráti társaságok, munkahelyi csapatok. Nagy előnye a helynek, hogy nagyobb létszámú társaságokat is tudnak fogadni és normális körülmények között leültetni, persze ez esetben érdemes előzetesen asztalt foglalni.
Az étlapon többféle bajor és sváb étel található (sörkorcsolyák, nürnbergi és müncheni sült kolbász, bajor fehérkolbász), de vannak nemzetközi ételek is, sőt, ezek vannak nagyobb számban.
Az eldobható papír terítő szolgál egyúttal étlapként is, de a hosszú pult feletti táblán is olvashatóak az ajánlatok.
Az ételek egy részéből kérhető kis adag is. A marhahúsleves gazdagon telített, ízletes, finom volt benne a hús, nem rágós. A zöldségek nem voltak túlfőzve (kis adag: 1100 Ft). Az óriás túrógombóc a Paulaner egy közönség-kedvenc étele, én sem hagytam ki (1590 Ft), édes tejföllel.
A személyzet barátságos, és nagyon pörgött, jó pár kilométer lehet itt a pincérek lábában. A konyha is elég gyors volt a leterheltség ellenére. Kötelező szervizdíj van.
Összességében jó szívvel megadom az 5 pontot, hangsúlyozva, hogy itt azért nem kiemelkedő a konyha, nem egy fine dining gourmand étteremről van szó.
Autóval voltam, sört nem ittam, de nyilván Paulanereket csapolnak és üvegesben is van többféle. A sör szerintem amúgy elég drága. Fél liter világos 990 Ft. A szégyenszemre csak pohárral - 0,3 l - ivókat magasabb árképzéssel "büntetik" (890 Ft a 3 dl), és lehet literes korsóval is kérni a csapolt söröket (1690 Ft-tól).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (31)
Paulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étel/italPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étel/italPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - MosdóPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - EgyébPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étlap/itallapPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étlap/itallapPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étel/italPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étel/italPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étel/italPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Külső képPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étlap/itallapPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Külső képPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Külső képPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Külső képPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Külső képPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Külső képPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Étlap/itallapPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - BelsőPaulaner Sörház - MOM Park Budapest - Belső

Paulaner Sörház - MOM Park további értékelései

2018.09.29a párjával
Kiváló
Egy csütörtök este 6 körül tértünk be ide. Mivel nem először jártunk itt, azt gondoltuk nem ér bennünket meglepetés. Az étterem maga a régi megszokott képet adta és még a felszolgálók megszokott kedvessége sem okozott meglepetést, mindjárt ajánlottak egy csendesebb asztalt. Az étlap annál inkább...
2017.11.05családjával
Kiváló
Szuper hely, mindenkinek ajánlom. Kedvenceink a fűszeres sült csirkeszárnyak isteni mártogatossal és hozzá a szuper Salvatore sör. A pincérek figyelmesek és udvariasak. Rendszeresen látogatjuk ezt a helyet!
2017.10.17üzleti partnerrel
Kiváló
Heten, mint a gonoszok...foglalás nélkül mentünk a helyszínre, már ismerve a foglaltsági fokot. A fogadás rendben, nagyon vicces kedvű felszolgáló kezei alá kerültünk, mely csak emelte az est fényét. A kiszolgálásra nem volt panasz, mert gyors volt. A felszolgált ételek nagyon rnedben voltak...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Őszi kikapcsolódás
Őszi kikapcsolódás
09.01-11.30.
Hotel Kumánia Kisújszállás
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sándor Hotel Pécs - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.12.23-ig
Sándor Hotel Pécs
34.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.04.24-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással