Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Trükkös rántott hús

Pesti Mese BudapestPesti Mese Budapest a térképen

2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 25.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Andrássy úton lévő Málna Bisztróba indultam, de belebotlottam a Pesti Mese megállító bábujába, amelyet az Andrássy út - Szív utca sarokra helyeztek ki. Elérték a céljukat.
Ebédidőben 2 vagy 3 fogásos menüt lehet választani, 1390,- illetve 1690 Ft-ért, ami az adagokat is figyelembe véve abszolút jó ár-érték arány. A magyarosan elkészített gombaleves, határozottan finom, jól sikerült, mélytányérnyi adag, nem csak csésze. Viszont tűzforró. A menüben a főétel rántott csirkemell volt a kiírás szerint, majd amikor elfogyott, nem a menüt szüntették meg, hanem helyette rántott sertésbordát kínáltak. Szimpatikus ez a rugalmas megoldás. A sült krumpli mirelit. Hatalmas adag a főétel is. A 2 száraz étek mellé egy kis savanyú vagy saláta nagyon hiányzik, de valószínűleg az már nem férne bele a menü árába. A desszert túrós palacsintát be lehet cserélni kávéra is.
Gyors a kiszolgálás, a fiú (Valentin) különösen udvarias, figyelmes, minden vendéghez van 1-1 készséges mondata. A lány egy kicsit feledékeny, de ő is kedves, barátságos.
A szakács viszont trükkös. A hatalmas adag rántott hús szebbik fele van felül, alul viszont a bunda több helyütt csúnyán megégett, illetve a széle zsíros, de csak fél centinyi részen. A főétel is tűzforrón érkezik.
A fizetés a pultnál történik, lehet bankkártyával is. Kötelező szervizdíj nincs, de a borravalót jó néven veszik, megköszönték.
A földszinten kívül vannak további asztalok a galériaszinten is. Kellemes, barátságos a berendezés. Nem retró, de nem is cyber, hanem emberközeli.
Az alagsorban lévő mosdó kellemesen illatosított, de egy kissé már le van amortizálva, az ajtó nehezen záródik.
A megégetett hús ellenére is összességében pozitív volt az összkép számomra.
Kínálnak többféle reggelit, valamint kuponos akcióban szinte folyamatosan 2 személyes bőségtálakat, alkalmi vacsorát.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (17)
Pesti Mese Budapest - Étel/italPesti Mese Budapest - Étel/italPesti Mese Budapest - Étel/italPesti Mese Budapest - MosdóPesti Mese Budapest - EgyébPesti Mese Budapest - BelsőPesti Mese Budapest - Külső képPesti Mese Budapest - Külső képPesti Mese Budapest - BelsőPesti Mese Budapest - BelsőPesti Mese Budapest - BelsőPesti Mese Budapest - Külső képPesti Mese Budapest - Külső képPesti Mese Budapest - Külső képPesti Mese Budapest - Külső képPesti Mese Budapest - Étlap/itallapPesti Mese Budapest - Külső kép

Pesti Mese további értékelései

2019.03.24a párjával
Kiváló
Az étterem a VI.ker.-ben van, az Andrássy útnál. Kissé nehéz a parkolás a környéken, de a hangulat lenyűgöző! Kár, hogy ennyire el van dugva...az ételek kitűnőek, az italok is, vacsora közben igazi cigány-zene szól.:)) A konyha remek, az adagok megfelelőek. A kiszolgálás talán lehetne kicsit...
2018.03.14a párjával
Kiváló
Szep, egyedi, izleses, es nagyon kellemes hangularu hely. A zene lehetett volna egy kicsit hangosabb es kevesebb feny!
2017.12.19családjával
Jó megoldás volt színházi matiné után egy közös ebédre meginvitálni a tágabb családot.Részben kuponnal, részben a' la cart rendelve. Többen Páger tálat kaptunk,ami finom, friss, bőséges volt. A külön rendelt uborkasaláta, kissé íztelen volt, sajnos se cékla, se káposzta saláta nem volt, amit...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Előszezoni szuper akció
Előszezoni szuper akció
2024.06.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
49.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste - Pünkösd Szelestén
Pünkösd Szelestén
05.17-21.
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste
147.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval