Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csipogás az Oktogonnál is

Pesti Pipi - Oktogon BudapestPesti Pipi - Oktogon Budapest a térképen

2020. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. november 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pesti Pipi története 2016-ban egy kis kioszkban indult a Stadionok metrómegállónál, mára pedig Budapesten már 9 gyorséttermük lett. Az Oktogonnál, pontosabban a Teréz körúton lévő egységük az újabb, 2020. évi nyitások közé tartozik.
Ahogy a névből sejteni lehet, itt a fő profil a csirkehús, ebből készítenek mindenféle bisztrós, fast food-ot: burgert, tortillát, különböző boxokat, van rántott comb, csirkeszárny (wings), sajttal, illetve sonkával, vagy kolbásszal töltött bundázott csirkemell. Mellé köretként a hagyományos sült krumplin kívül saláta, káposztasaláta, kukoricasaláta kérhető. Desszertként palacsinta és tiramisu szerepel a kínálatban.
A jelenlegi járványhelyzet miatt ők is ráálltak a kiszállításra, illetve a vendégek kizárólag elvitelre vásárolhatnak, de egyébként a fal mentén végig lehet(ne) a könyöklőknél bárszékeken enni.
Egy pipi-boxot kértem, amiben rántott csirkemell filé csíkok, hasábburgonya és mézes-mustáros szósz volt. Mindez 1290 Ft-ét szerintem korrekt ár, frissen sülten, forrón, ropogósan érkezett minden, és elég kiadós adag, jól lehetett lakni tőle. A csomagolás kartondobozban történik.
Laza, gyors kiszolgálás. Fiatalos a beltér, de olajszag van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (9)
Pesti Pipi - Oktogon Budapest - BelsőPesti Pipi - Oktogon Budapest - BelsőPesti Pipi - Oktogon Budapest - BelsőPesti Pipi - Oktogon Budapest - BelsőPesti Pipi - Oktogon Budapest - Külső képPesti Pipi - Oktogon Budapest - Étel/italPesti Pipi - Oktogon Budapest - Étel/italPesti Pipi - Oktogon Budapest - BelsőPesti Pipi - Oktogon Budapest - Étel/ital

Pesti Pipi - Oktogon további értékelései

2021.12.15egyedül
Átlagos
Ez itt ma nekem nem volt egy sikertörténet... az Oktogon felől sétálva betértem ide, a magas, szemüveges srác rögtön érdeklődött, mi lenne a vágyam, meg is egyeztünk, hogy némi csirkét eszem némi krumplival. Helyben fogyasztás. Mártás jár hozzá, milyen legyen? Barbecue... Itt fogyasztás? Igen,...
2021.11.25egyedül
Kiváló
Kedves volt a személyzet, az ételek gyorsan elkészültek, és finomak voltak. Ruszki tálat rendeltem, jól át volt sütve, és finom volt a fűszerezése. Ezt a helyet mindenkinek ajánlani tudom csak.
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval