Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem nagy öröm

Pesti Pipi - Oktogon BudapestPesti Pipi - Oktogon Budapest a térképen

Átlagos 2021. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. december 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez itt ma nekem nem volt egy sikertörténet... az Oktogon felől sétálva betértem ide, a magas, szemüveges srác rögtön érdeklődött, mi lenne a vágyam, meg is egyeztünk, hogy némi csirkét eszem némi krumplival. Helyben fogyasztás. Mártás jár hozzá, milyen legyen? Barbecue... Itt fogyasztás? Igen, már mondtam. Itt. Kis türelmet, készül. Azután elment. Jött az alacsonyabb srác, nála fizettem nagyon olcsó volt, tényleg. Az ár/érték arány remek. Választottam egy csibés üdítőt, teát, bodzást. Odavittem a pulthoz. Kifizettem. Srác sütöget.... Itt fogyasztás? De már háromszor mondtam, hogy itt fogyasztanám! Miért olyan nagy probléma ez? Vannak asztalok, székek, leülnék, megenném...Végül elkészült valami, azt láttam, hogy a srác kézzel huzigálja a húsomat. Aztán fel is vágta. Megkaptam egy dobozban, pont úgy, mintha elvittem volna. Ha összehajtogatom a dobozt, pont így vittem volna el. Miért volt ekkora ügy, hogy itt fogyasztok? Elkezdtem enni, közben bejött vagy 5-6 ételfutár, azokat személyesen ismerték, szinte mindegyiket, egymással meg meg hangosan évődtek a pultban a lány, a két fiú, meg még hátul valaki. Csupa magántermészetű, vagy üzleti dolgot. Én voltam csak vadidegen, kívülálló, aki ott ettem kedvetlenül. Pedig ez finom lenne, de így valahogy nem volt túl jó a hangulatom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (3)
Pesti Pipi - Oktogon Budapest - BelsőPesti Pipi - Oktogon Budapest - Étel/italPesti Pipi - Oktogon Budapest - Belső

Pesti Pipi - Oktogon további értékelései

2021.11.25egyedül
Kiváló
Kedves volt a személyzet, az ételek gyorsan elkészültek, és finomak voltak. Ruszki tálat rendeltem, jól át volt sütve, és finom volt a fűszerezése. Ezt a helyet mindenkinek ajánlani tudom csak.
2020.11.26egyedül
A Pesti Pipi története 2016-ban egy kis kioszkban indult a Stadionok metrómegállónál, mára pedig Budapesten már 9 gyorséttermük lett. Az Oktogonnál, pontosabban a Teréz körúton lévő egységük az újabb, 2020. évi nyitások közé tartozik. Ahogy a névből sejteni lehet, itt a fő profil a csirkehús,...
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval