Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kedélyes éhségcsillapítás

Pesti Pipi - Thököly út BudapestPesti Pipi - Thököly út Budapest a térképen

2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Valamikor régen itt nem ez volt, de ritkán járok újabban errefelé. Ezért mindig érdekel, ha valami egyszer csak úgy ott terem, ami eddig nem volt. Ez a Pipi egy éve sem lehet itt, hamburger típusú vacsora kerekedik ebből, a kiszolgálás barátságos, kötetlen, kapok magyarázatokat is a mit-hol-miértre, segítő tájékoztatást. Nem kell sokat várakozni, elkészül a "Napos csibe" nevű cucc, krumpli is van, üdítő is jár a menühöz. Nem is volt rossz. Csak az van mindig az ilyen gigaburgereknél, hogy megfoghatatlan... bárhogy eszed, kihullik, kipereg belőle egy rakás öszetevő, polcra, padlóra, tálcára, ruhára, de ezt bele kell kalkulálnmi. Pironkodom, semmi baj, mondják, mindenki leeszi magát, meg a földre is lehullat mindent... velejár. A vevőfelület parányi, egy vagy két embernél több nem töd egyszerre itt étkezni, a többség az utcán eszi le magát, meg szemetel maga után.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (7)
Pesti Pipi - Thököly út Budapest - EgyébPesti Pipi - Thököly út Budapest - EgyébPesti Pipi - Thököly út Budapest - BelsőPesti Pipi - Thököly út Budapest - Étel/italPesti Pipi - Thököly út Budapest - BelsőPesti Pipi - Thököly út Budapest - Étlap/itallapPesti Pipi - Thököly út Budapest - Étel/ital

Pesti Pipi - Thököly út további értékelései

2024.01.20egyedül
Kiváló
A jól ismert kijevi csirkét "ruszki pipi" néven árulja a bolt. Pont olyan volt, amilyennek vártam. Finom volt és bőséges. Este negyed tízkor, nem sokkal a záróra előtt estem be a boltba, de még nagy forgalma volt. Kellemes meglepetés ilyen késő este.A helyi étkező világos és tiszta. Különleges...
2023.12.28egyedül
Kiváló
Miután elsőre nem jelent meg a véleményem, talán ezúttal sikerül: december 25-én nagy segítség volt ez a nyitvatartó hely. Udvarias kiszolgálás, 5-7 perc várakozási idő, míg elkészült a rendelésem. A megfelelő csomagolás szépen melegen tarotta az úton. Tiszta, civilizált vendégtér. Normális árak.
2023.08.01egyedül
Kiváló
Kiváló minőségű és mennyiségű az adag. Kiváló kiszolgálásal, máskor is jönni fogunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.. A legjobb hogy lehet helyben is fogyasztani.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval