Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mit keres a Bogár az étteremben?

Petrus Restaurant BudapestPetrus Restaurant Budapest a térképen

Kiváló 2016. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. február 17.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Petrusban ettem tavaly az egyik legkiválóbb ebédet. Már régóta szerettem volna ide eljutni. A csendes Ferenc téren, kissé eldugott helyen található az étterem, nyáron néhány kiülős asztallal.
A benti rész nagyon színes, gazdagon dekorált, inkább fiatalos, vidám hangulatú, felszabadult,a falon sok képpel. Az asztalok, székek kényelmesek, minden elfér, nem kell szorongani. Az étterem közepén meglepő módon egy valódi bogár tanyázik, elvileg abban ülve is lehet enni, a gyerekeknek biztosan nagy kaland.
Az árak meglehetősen borsosak. Ebédidőben a legjobb ár-érték arányú megoldás 3 választható fogás 7500 Ft-ért, ebben az ital és a kötelező szervizdíj még nincs benne (10%). Üdvözlő falatként a friss házikenyér mellé mangalicazsír, majd hideg pástétom érkezik csemege uborkával. Már itt tudjuk, hogy itt nem mindennapi gasztro-élményben lesz részünk, s később sem csalatkozunk. Tatár beefsteak-kel kezdtem, az összetevőket, fűszereket az ember magának keverheti be. A hozzá adott chips szerintem felesleges volt, én kenyérrel szeretem a tatárt. A chips túl vékonyra volt szelve, túlsült, a többi itt elfogyasztott étellel nem is lehet egy lapon emlegetni. A főétel lazac zöldborsóval. Nem túl nagy adag, de minden ízében tökéletes. A desszert grillezett ananász morzsával, fagyival. Ez egy kiadós, laktató desszert, ami egzotikus tájakat idézett.
Az előző értékelésben emlegetett G&M pontszámokat én is megnéztem, és a 2017-es kalauzban 14 pontot kaptak, azaz javítottak, s ezzel abszolút egyet tudok érteni.
A borkínálat igényes, de én beértem Szigetközi vízzel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (30)
Petrus Restaurant Budapest - EgyébPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - MosdóPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - Étlap/itallapPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Étel/italPetrus Restaurant Budapest - Külső képPetrus Restaurant Budapest - Étlap/itallapPetrus Restaurant Budapest - EgyébPetrus Restaurant Budapest - Külső képPetrus Restaurant Budapest - BelsőPetrus Restaurant Budapest - Belső

Petrus Restaurant további értékelései

2022.12.10családjával
Szörnyű
Nem ajánlom senkinek. Az hely hideg volt. Az ételeket nem egyszerre érkeztek az asztalhoz. A polip rágós volt a marha hús zsíros. A kagyló kellemetlenül csípős volt és ezt sehol nem tüntettek fel.
2021.12.03üzleti partnerrel
Átlagos
Magas árfekvés mellett: 2 hónapja lejárt gyümölcslevet meghosszabbított érvényességű címkével adtak, mert mit csináljanak, ha így szállítják. Javasolnám más beszállító keresését és visszaküldeni a lejártat. Az olajos csigához nem hoztak sem kenyeret sem pirítóst reklamációnkra válasz...
2016.01.05barátokkal
Kiváló
Helyes dolog, hogy a portál lehetőséget biztosít évente értékelni egy helyet, mert bizony két élmény között hatalmas különbség lehet és egy alapvetően jó helyről kialakulhat a reálisnál negatívabb kép valami apróság miatt. A Petrusban például második látogatásunk után sokkal jobb élménnyel...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
69.920 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval