kition: Görögnek görög jellegű - PitaGorasz Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

PitaGorasz Budapest értékelése
716. helyezett a 4277 budapesti étterem közül

Értékelést írta:

Budapest
36 szállásértékelés 48 városban járt
332 étteremértékelés 965 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Görögnek görög jellegű

2021. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. május 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közel két éve jártunk először, nem sokkal a nyitás után az étteremben, majd a vírus utáni nyitást követően ismét eljöttünk ide. Öt féle étel kapható, többnyire kétféle - tálcás és pitás -adagban, a tépett malac csak pitás változatban kapható. Van még fish and chips, gyros, grill sajt és bifteki , ami most éppen nem volt. A gyros ízre a görög gyroshoz valóban hasonlít, görög Mythos sört is lehet inni hozzá, körülbelül ennyi a görög jelleg. A helységben a görög jellegre egy görög papír zászló utal, egyéb görögös díszítés nincs. A gyros elég olajos volt, a krumplit is tocsogó használt olajban sütötték ki íz alapján, a halat jó vastagon bundázták be. Jó indulattal közepes a minőség.
Az adag nagysága kisebb, az ár magasabb a szomszédos török étterem gyrosánál, és a minőség is gyengébb. Egyszer érdemes kipróbálni, és már 50 méteren belül is van jobb opció.

Ennyire tetszett: Átlagos
Ételek / Italok: Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat: Átlagos
Ár / érték arány: Átlagos
Tisztaság:

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni kition felhasználót?    Igen

Cím
1053 Budapest
Kálvin tér 5.

Az étterem legutóbbi értékelései

2019. december 18.
Választottam magamnak csillagot... ööö, nem, hanem valami evőhelyet, és a Kálvin téren ez akadt utamba. Nem volt rossz kísérlet. Elektronizált a rendszer, találd ki előre, mit szeretnél, mert egyik pultnál fizetsz, azután nézed a sorszámot, mint az orvosi rendelőkben. Így a kiszolgálásra nehéz...