Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Családi véleményeltérés

Pizza King 13. BudapestPizza King 13. Budapest a térképen

Átlagos 2021. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A helyzet az, hogy a Pizza King ügyében a családon belül élesen megoszlanak a vélemények. Nekem eszem ágában nem lenne innen magamnak rendelni, sem pizzát, sem más ételt, silány, gyenge minőségűnek tartom, legolcsóbb alapanyagokkal dolgoznak, silószerű rendszerben. És még sosem sikerült időben kihozniuk az ételt, legyen bárhol a szállítási cím Budapesten belül. Ellenben a fiam kedvence a hely és neki mindig gyros-os pizzát kell rendelni. Igaz, ez az egyetlen pizza a széles repertoárból, ami ízlett neki, de ezt igazán szereti (lilahagyma, grillezett csirkemell darabkák görög fűszerezéssel).
Újdonság a legutóbbi rendelésünk óta, hogy 3 féle pizzatészta közül lehet választani (vastag, normál, vékony), a vastagot semmiképpen ne válasszátok, mert nekem még a normál is túlságosan vastag. Méretben 24 és 32 cm-es átmérőjű kerek pizzáik vannak és pár ízből családi is.
Legutóbbi rendelésünk: gyros-os pizza 1378 Ft/ 24 cm-es, margarita pizza 846 Ft / 24 cm-es, bolognai kemencés szelet hasábburgonyával 1499 Ft, Dubarry szelet rizzsel 1499 Ft. A csomagolásért külön nem számoltak fel költséget. Interneten rendeltünk közvetlenül a Pizza Kingtől. A vállalt 39 perces kiszállítási időt most sem tudták tartani, pedig kerületen belül vannak, viszont kaptunk ajándékba egy 1,75 l-es Pepsi Colát.
Online bankkártyával fizettünk. A menükben 1-1 szelet húst adtak, filézett csirkemell volt mindkettő. A krumpli megpuhult, nem ropogott, a rizs olcsó, aprószemű, nem minőségi fajta.
Online lehetett követni a készültségi fokot és azt láttuk, hogy a kiszállítás/futár tovább tartott, mint az ételek elkészítése. Valószínű ezért érkezett minden már alig langyosan. Gondolom, egyszerre több címre is mennek. A futár kedves, udvarias volt és nem a plusz jatt miatt.
Mindez nálam 2 pont cuzámmen, a fiamnak meg 4, s mivel végtére is a gyerekek ették, nekik rendeltem, így összességében 3 pontra taksáltam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
Pizza King 13. Budapest - Étel/italPizza King 13. Budapest - Étel/ital

Pizza King 13. további értékelései

2021.03.22egyedül
Szörnyű
Nem fogok kertelni. Ennél sz...abb pizza nem sok van talán csak 1 helyet ismerek ahol rosszabb az étel. Nagyon hezitáltam hogy megadjam a két csillagot a csirke csíkok miatt. De rájöttem nem érdemes mert azt le számítva minden más f.s. Garantált a hasmenés és a hányinger. Egy szónak száz a vége....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval