Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kossuth tér, pizza, napsütés

Pizza EATaliano Étterem - Vécsey utca BudapestPizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest a térképen

Kiváló 2014. júliusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2014. július 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hétköznap ebédidőben jártam itt egy gyors ebédre, amely kb. félúton található a Kossuth tér és a Szabadság tér között, egy csendes mellékutcában. Korábban San Marzano név alatt futott ez az olaszos konyhát vívő, népszerű pizzeria-étterem, az elmúlt években jó párszor ettünk-beszélgettünk itt kollégákkal és barátokkal, s legutóbb erre jártamban tapasztaltam, hogy nevet változtattak.
A belső kialakítás és berendezés nem sokat változott, a földszinten asztalok, székek és a bárpult, innen kovácsoltvas lépcső visz fel az emeleti galériára, a mellékhelyiségek a pincében kaptak helyet, ugyancsak csigalépcsővel közelíthető meg. De jó időben a tágas terasz a legkellemesebb hely, melyet napernyőkkel árnyékolnak.
Az ebéd menüből választunk, amely 1.490 Ft-ba kerül. 5 féle pizzából (gombás, mozzarellás, darált marhahúsos, sonkás-tojásos), 3 féle tésztából (spagetti pesto, spenótos, csípős-kolbászos penne) vagy 4 féle előételből (voltaképpen saláták) + bruschettával választható a menü keretében. A Coca-cola termékcsaládból 2 dl-es üveg vagy egy kis ásványvíz választható hozzá.
A kínálatból a Bianco Rosa pizzát választottam, amelynek gorgonzola, pirított dió és paradicsomszósz volt a feltétje, közepén egy karika paradicsommal. Ez egy kis méretű, 27 cm-es átmérőjű pizza (az étlapon is egyértelműen közlik), ami elegendő, bőséges mennyiség volt a számomra. Néhány perc alatt elkészült, a tészta vékony volt, az ízek kicsit érdekesek, de összességében harmonikusak voltak.
A másik menüverzióban 1 előtétel + 1 pizza vagy tészta + 1 ital választható 1.990 Ft-ért. Ebben a menüben más fajtákból lehet választani, szóval összeségében széles, változatos a kínálat. Továbbá minden nap lehet választani 2 féle napi pizzából is, ezek szintén kis méretűek.
A felszolgáló fiatalember nagyon udvarias, készséges, kellemes modorú és figyelmes volt, finoman érdeklődött, hogy meg vagyunk-e elégedve mindennel, de egyáltalán nem volt tolakodó.

(egy kis negatív megjegyzés: A mosdó tisztaságára lehetne jobban ügyelni, pl. a földön szétszórt papírt összeszedni, bár ez sajnos sokszor nem a személyzet "kultúrájának" rovására írható. Az étterem abszolút tiszta, rendezett volt.)

Pozitív élményekkel távoztunk, tetszett a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (7)
Pizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest - Külső képPizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest - BelsőPizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest - Külső képPizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest - Étel/italPizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest - MosdóPizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest - MosdóPizza EATaliano Étterem - Vécsey utca Budapest - Belső

Pizza EATaliano Étterem - Vécsey utca további értékelései

2021.11.23egyedül
Szörnyű
Életem legrosszabb élménye! 60 perc alatt hoztak egy AKCIÓS hideg pizzát 3000ft-ért és amikor reklamáltam LETILTOTTAK!!! A budai étterem sem hiába zárhatott be...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
Téli-tavaszi nyugdíjas ajánlat
2024.05.17-ig
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
80.850 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással