Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Dolce Vita Rómában

Pizza Me - Etele Plaza BudapestPizza Me - Etele Plaza Budapest a térképen

2022. márciusban járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pizza Me első egysége Budapesten 2013-ban nyílt meg. Eltel 9 év, és most 2022-ben már több mint 20 egységük működik, és vidéken is van pár pizzériájuk. Római típusú kerek, vékony tésztás pizzát készítenek (legutóbb, egy másik értékelésben véletlenül nápolyit írtam hibásan, remélem, nem fog ezért üldözni a szicíliai maffia, ha még léteznek), melyet szeletben árusítanak fast foodként, de várakozás esetén vagy elvitelre egész kerek pizzát is lehet kérni. Itt az Etele Plázában a hatalmas étkező részleg egyik egységeként a 3. szinten a Hummusbar és a Wok'N Go között kaptak helyet.
A legolcsóbb és egyben legegyszerűbb, csak paradicsomszószt tartalmazó Margherita pizza szelete 590 Ft, a többi táblán szereplő pizzaszelet egységesen 750 Ft-ba került. A hónap akciója - ottjártamkor a 4 sajtos - viszont már 850 Ft lett, elég rendesen emelkedtek itt is az árak. A kínálat elég szolid volt, így jobb híján egy szalámisat kértem. A szalámisnál figyelni kell, mert létezik csípős paprikás szalámis is, de ez a sima "Dolce", azaz édes szalámis, bár persze nem volt édes, de szerencsére csípős sem.
Itt is lehet a pizzához kérni két féle olívaolajat és fűszerkeveréket, a pultra van kitéve.
Az asztalok közösek a többi vendéglátó egységgel. Rengeteg sok asztal van, és többféle stílusú, fazonú ülőhely közül lehet válogatni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (7)
Pizza Me - Etele Plaza Budapest - EgyébPizza Me - Etele Plaza Budapest - EgyébPizza Me - Etele Plaza Budapest - EgyébPizza Me - Etele Plaza Budapest - EgyébPizza Me - Etele Plaza Budapest - EgyébPizza Me - Etele Plaza Budapest - EgyébPizza Me - Etele Plaza Budapest - Egyéb

Pizza Me - Etele Plaza további értékelései

2021.10.04a párjával
Kiváló
A PizzaMe éttermeket Budapest szerte ismerjük, gyakran fogyasztunk pizzát a Szent István Bazilika előtt vagy a Deákon :) Legutóbb a számunkra új ETELE bevásárlóközpontban pizzáztunk - természetesen ismét finom volt minden!
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval