Pizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest

$$$$
Hely jellege
pizzéria
Pizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest
Pizza Me - Móricz Zsigmond körtér BudapestPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest
17 fotó

2 vendég értékelése alapján

100%
3,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok - teljes előrefizetéssel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló
Hotel Visegrád - Örökifjak - hétköznapi wellness pihenés
Hotel Visegrád
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd

Pizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest vélemények

1975
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1033 városban járt márFelfedező - 3242 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 66348 feltöltött kép
Átlagos 2026. február 23.egyedül járt itt
Nem volt terv, de valami zárva volt, ahová mentem volna, ezt meg csak úgy találtam, mint egy téren ácsorgó, töprengő csavargó, na, itt még nem voltam, egynek jó lesz ez is enni valamit. A pizzáért nem vagyok nagyon oda, több rosszat ettem, mint jót, de hátha van más is. Volt. Olasz tésztát is lehet kérni.
Pizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - BelsőPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - BelsőPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - BelsőPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étlap/itallapPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/ital
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 275 városban járt márFelfedező - 4148 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115922 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 15.egyedül járt itt
Mondhatnám, a nagyság átkának tipikus esete a Pizza Me lánc története. 2013-ban elindultak az egyik első kézműves pizzériaként, kitűnő pizzaszeleteket árusítva, majd úgy döntöttek, üzletláncot, nagy céget építenek.
Pizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Külső képPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - BelsőPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - BelsőPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - BelsőPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Étel/italPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Külső képPizza Me - Móricz Zsigmond körtér Budapest - Külső kép
Még több kép (7 db) >>