Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pizza és sok más éjjel-nappal

Pizza Paradicsom BudapestPizza Paradicsom Budapest a térképen

2018. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a napom az ittjartam.hu óbudai csúcshelyeinek meglátogatásáról szólt, lagalábbis az értékelők véleményét figyelembe véve. A Pizza Paradicsom szinte egy egyedülálló kezdeményezés a fővárosban, ugyanis egy olyan étteremről van szó, akik a hét minden napján éjjel-nappal nyitva tartanak és a melegkonyha is folyamatosan működik. Az Árpád híd közelében, gyakorlatilag a McDonald's-szal szemben található. Egy földszintes faépület az emeletes házak árnyékában. A beltér kellemes, barátságos, sok asztal van, minden oldalról üvegezett, világos. Az étlap egyáltalán nem csak a pizzáról szól, és még az olasz ételek dominanciája sem jellemző, de vannak olaszos ételek. Ezek meleltt viszont számos nemzetközi és magyaros étel fellelhető, frissensültek több oldalon a szép, áttekinthető étlapon. Árban teljesen korrekt. Levesek 680 Ft-tól 1000 Ft alattig. Desszertek szintén 1000 Ft környékén, Főételek kb. 2000 Ft-tól, de lehet kisadagot is kérni a legtöbb fogásból. Paradicsomlevessel indítottam, melyhez kis adag reszelt sajt is érkezett, amely nem parmezán volt, és nem frissen reszelt, mivel egy része száraz volt már. A leves tömény, sűrű, fűszeres, finom. Nem édes, szerencsére! Főételként kis adag bolognait kértem, ehhez viszont parmezán járt. Az ételekre többet kell várni, mint egy átlagos étteremben, vagy legalábbis azokhoz képest, ahol jártam mostanában. A főételek kiadós adagok. A tészta jó állagú, de teljesen átlagos volt, a bolognai része menzás hatású, kevés fűszerrel, szinte paradicsom nélkül. Emiatt szárazkás hatású volt, nehezen emészthető.
A Colát pohárban szervirozták, nem pohárban. Íze alapján gépi Colának tűnt.
A személyzet gyors, kedves, barátságos, szolgálatkész, igyekvő. Látszott, hogy sok a visszajáró törzsvendég.
A gyerekek számára kis játszósarkot alakítottak ki.
Összességében egy barátságos, családias étterem, extrák nélkül. Lehet, hogy más műszakban a konyha jobban teljesít (?), nyilván több szakáccsal dolgoznak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Pizza Paradicsom Budapest - EgyébPizza Paradicsom Budapest - Külső képPizza Paradicsom Budapest - Étlap/itallapPizza Paradicsom Budapest - Étlap/itallapPizza Paradicsom Budapest - Étlap/itallapPizza Paradicsom Budapest - Étlap/itallapPizza Paradicsom Budapest - Étlap/itallapPizza Paradicsom Budapest - BelsőPizza Paradicsom Budapest - BelsőPizza Paradicsom Budapest - Étel/italPizza Paradicsom Budapest - Étel/italPizza Paradicsom Budapest - Étlap/itallapPizza Paradicsom Budapest - Étel/italPizza Paradicsom Budapest - MosdóPizza Paradicsom Budapest - MosdóPizza Paradicsom Budapest - Külső kép

Pizza Paradicsom további értékelései

2022.01.18egyedül
Kiváló
Többször nézegettem ezt a helyet, de mindig sok vendég van. Most mégis úgy döntöttem, hogy megkóstolom a pizzájukat, mert csak jót hallottam róla. Elvitelre kértem és hamarosan kézhez is kaptam, pedig most is elég sok helyben fogyasztó vendég volt. Tényleg nagyon jóízű volt és az ára is megfelelő.
2021.08.04a párjával
Szörnyű
A juhtúrós pizzájuk isteni! Viszont ha nem várt csótányt szed ki a szájából az ember a szelet végén, akkor az már undorító! Telefonon jeleztem, elnézést kértek, de ennyi. Kidobtunk 3500 forintot, egy szelet fogyott el, bár az se fogyott volna! Többet nem rendelünk, az biztos.
2019.03.28barátokkal
Mivel Óbudai lakos vagyok,így elég sokszor megfordulok az étteremben.Igazán nincs is semmi gond vele,de egy nagy problémám azért lenne.Remélem a tulajdonosok is olvassák ezeket a bejegyzéseket.Akkor jöjjön a probléma!Szerintem nincs a világon keményebb fa amiből a székek készültek.Távozáskor...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi wellness hétvége a Balatonon
Pünkösdi wellness hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
102.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval