Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pörc és prézli nem volt, de egy korrekt ebéd igen

Pörc & Prézli Étterem BudapestPörc & Prézli Étterem Budapest a térképen

2017. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. november 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jártunk már az étterem elődjében korábban több alkalommal, akkor még Olíva Pizzeriaként futott. Most elég nagy marketinggel erősítették meg a névváltozást és újrafazonírozást, de akik - hozzánk hasonlóan - régebb óta ismerték, azok jelentős változásokat nem tapasztaltak/-tunk. Az asztalok és az egész belső elrendezés ugyanolyan, bár való igaz, hogy a korábbi enyhén toszkán dizájn most átment kicsit emberközelibb, lakájosabb stílusba. A hátsó fal mentén a nagy asztalok körül kifejezetten kényelmes, nagy párnás üléseket alakítottak ki.
Az ebédmenü rendszere is a korábbi években megszokott maradt, bár akkoriban nem igazán reklámozták. Hetente változó 1 leves, 5 főétel + 1 kis üveges ásványvíz 1380 Ft-ért. A főételek között főzelék feltéttel, tészta, csirkehús, és valamilyen más hús (általában sertés) található. Átlagos vagy annál valamivel kisebb adag a főétel. A leves csészényi mennyiség. Ételek elkészítése korrekt, de nem kiemelkedő, frenetikus gasztronómiai élményekre nem kell számítani.
Az ételeket gyorsan kihozzák,a személyzet alapvetően kedves, de túl sokat a vendégekkel nem foglalkoznak, nem sürgölődnek. Fizetés a pultnál kártyával vagy készpénzzel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Pörc & Prézli Étterem Budapest - Külső képPörc & Prézli Étterem Budapest - EgyébPörc & Prézli Étterem Budapest - BelsőPörc & Prézli Étterem Budapest - BelsőPörc & Prézli Étterem Budapest - BelsőPörc & Prézli Étterem Budapest - Étel/italPörc & Prézli Étterem Budapest - BelsőPörc & Prézli Étterem Budapest - BelsőPörc & Prézli Étterem Budapest - Étlap/itallapPörc & Prézli Étterem Budapest - Étel/italPörc & Prézli Étterem Budapest - Étel/italPörc & Prézli Étterem Budapest - Étel/ital

Pörc & Prézli Étterem további értékelései

2023.05.21családjával
Kiváló
Igazán hangulatos, magyar konyha étel válogatásaival, finomságaival bővelkedő étterem a belvárosban.Kedves figyelmes kiszolgálással. Ott jártunkkor elő zene is volt.Mint megtudtuk minden este lehet hallgatni és jókat enni mellette.
2018.02.09a párjával
Kiváló
Hangulatos , szép környezet , piroskockás terítő, isteni ételek, igazi nagymama húsleves, finom borok és az elmaradhatatlan isteni Somlói! A kiszolgálás kedves és figyelmes volt ezért igazán vendégnek éreztük magunkat!A vacsorához a halk élőzene még adott egy pluszt.Biztos hogy nem utoljára...
2018.02.08családjával
Kiváló
Remek helyre találtunk a Bazilikától nem messze a Lázár utcában. Hangulatos magyar étterem, kedved kiszolgálás, hangulatos élő zene és remeg magyar ételek. Biztos, hogy rendszered látogatója leszek a helynek.
Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.01-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
165.660 Ft / 2 fő / 5 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Balatoni csobbanás
Balatoni csobbanás
06.21-08.31.
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
180.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval