Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minek jöttek ide?

Praktiker Gyors Büfé BudapestPraktiker Gyors Büfé Budapest a térképen

Gyenge 2023. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. október 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Praktiker Áruházba mentünk néhány kertészeti és lakásfelújításhoz szükséges eszközt és alapanyagot beszerezni. A parkolóban található ez a bódéból kialakított egyszerű büfé, ahová a Praktikernek köszönhetően sokan betérnek valamit enni vagy inni. A bal oldalon műanyag asztalok és székek vannak, de nagyon odatűzött a nap, míg a jobb oldalon egy fa boxos beülő van padokkal. Bár elég sok mindent vásároltunk, ettünk, ittunk, az idősödő pultos hölgy rém barátságtalan és ellenszenves volt. Nem is értem, miért dolgozik valaki a vendéglátásban, aki utálja az embereket? Vagy a világot, vagy esetleg a munkát? Na, mindegy. Ez azért nem szegte kedvünket. Az étlap szerint sokféle gyorsbüfés ételt kínálnak, de pl. a gíroszt úgy készítik, hogy nincs is gíroszsütő forgó nyársuk. Szóval sokmindenre rá van írva, hogy ez-az lenne, de voltaképpen valami mirelit cuccot vagy pótlékot kapsz a végén. A másik nagy barát a mikró, mindent IS mikróznak, pl. a korábban lesütött palacsintákat. Árakban középkategóriás, bár pár tétel lehúzás szagú erősen. Grill kolbász 800 Ft, igaz, a legolcsóbb Teszkós minőség. Egy szelet kenyér 150 Ft. Egy adag ketchup vagy mustár 200 Ft. Odanyomva egy kis adag a papírra a kolbász mellé. Egy darab palacsinta 500 Ft, ez mondjuk a balatoni strandon is komoly ár lenne, másutt 2 db-ot is kapni ennyiért (pl. piacon). Egy adag sült krumpli 900 Ft. Egy pár virsli 800 Ft. Az 5 dl-es műanyag palackos szénsavas italok ára 600 Ft, a 0,33 l-es dobozos 450 Ft.
Az üdítők egyike egyáltalán nem volt hideg.
Összességében nem ajánlom. Minimális energiabefektetéssel és más hozzáállással könnyen lehetne sokkal jobb ez a büfé is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (13)
Praktiker Gyors Büfé Budapest - Külső képPraktiker Gyors Büfé Budapest - Külső képPraktiker Gyors Büfé Budapest - EgyébPraktiker Gyors Büfé Budapest - Étel/italPraktiker Gyors Büfé Budapest - EgyébPraktiker Gyors Büfé Budapest - Étel/italPraktiker Gyors Büfé Budapest - Étel/italPraktiker Gyors Büfé Budapest - Étel/italPraktiker Gyors Büfé Budapest - Étel/italPraktiker Gyors Büfé Budapest - Külső képPraktiker Gyors Büfé Budapest - Külső képPraktiker Gyors Büfé Budapest - Étlap/itallapPraktiker Gyors Büfé Budapest - Étlap/itallap

Praktiker Gyors Büfé további értékelései

2023.10.27barátokkal
Kiváló
Kiváló házi sütik, kolbászok. Ajánlom a repertoárt kipróbálni. Nagyon finom a pozsonyi kifli. Széles Burger választék. Csirkéből, marhahúsból is finom és laktató. A melegszendvics óriás.
Népszerű szállások a környéken
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
38.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval