Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek élmény

Prime Steak & Wine BudapestPrime Steak & Wine Budapest a térképen

Kiváló 2018. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. május 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régóta célpontom a Prime steak house, ahol az ember simán otthagyhat egy olyan összeget, amennyiért már egy michelin csillagos élményben is részesülhet. Ez nem morgolódás, egyszerű ténymegállapítás. A minőségi steak nem olcsó, ezt tudomásul kell venni, akinek nem tetszik, egyen olcsó steaket másutt, de ne csodálkozzon, ha nem lesz benne nagy élvezete.
Mi készséggel elhisszük, hogy egy steak house-ban tudnak steaket sütni, spórolni is szeretünk, így aztán mesze elkerültük a steak-ételeket. Szerencsére van déli és van esti étlap, mi pedig nem véletlenül látogattuk meg délben az éttermet. Minden főétel mellé adnak egy salátát vagy levest is, így aztán 3200 és 5800 ft között lényegében két fogásnyi ínyenc menüt adnak.
Jómagam kértem egy tanyasi csirkemellet krémsajttal töltve, roston sült zöldségekkel, társam egy félreértés folytán (valamiért úgy gondolta, hogy minden étel 3300 forint, nemcsak az enyém) libamájat (5800). Ő thai édesburgonyalevest kért hozzá pirított rákkal, jómagam fácánerőlevest. Ittunk klasszikus limonádét, ami nem volt klasszikus, annál jobbra sikeredett (1050), dominált benne a narancs, amit én nagyon szeretek, társam frissen préselt narancslevet (2 dl 1000) ivott.
Kaptunk üdvözlő falatnak pöttöm kis gránitlapon libamájkrémet és házi pogácsát, a krém remek volt, a pogácsa műfajéban ettünk jobbat, frissebbet. Ezután következett a másik séfüdvözlet, csokis kenyér vajjal és paprikazselés húspástétommal. A kenyér inkább volt érdekes, mint katartikus, a húspástétom ízlett, a vaj is kiváló minőségű volt. Meg voltunk elégedve a levesekkel is, sőt, a felső kategóriába soroltuk őket, kitűnő volt a csirkemell és remek a libamáj is, bár a briós műfajában megint csak ettünk meggyőzőbbet.
Összességében egyértelműen 5 pontos élmény volt ez, sok sikert az étteremnek és a séfnek, aki épp távoztunkkor kóstoltatta és fotóztatta az új napi desszertet és kérdéseinkre szívesen válaszolt, mi több, megengedte, hogy mi is lefotózzuk a nagyon ígéretes desszertet.
Az ár/érték arány átlagosságát (3 pont) összességében értem, amit mi kaptunk a pénzükért, azért négy pont jár.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Prime Steak & Wine Budapest - BelsőPrime Steak & Wine Budapest - Étel/italPrime Steak & Wine Budapest - Étel/italPrime Steak & Wine Budapest - Étel/italPrime Steak & Wine Budapest - Étel/italPrime Steak & Wine Budapest - Étel/italPrime Steak & Wine Budapest - Étel/italPrime Steak & Wine Budapest - Étel/italPrime Steak & Wine Budapest - Étel/italPrime Steak & Wine Budapest - Étel/ital

Prime Steak & Wine további értékelései

2023.11.29családjával
Kiváló
Itt jó dolog Béres Tibinek lenni.. :) Fantasztikus ízek,izgalmas megoldások! Különlegesen körültekintő személyzet, A legmagasabb szalmai színvonalon. 6 csillagos élmény.
2015.09.28barátokkal
Átlagos
Megint elmentem egy helyre a lista első tíz étterméből, most a Prime Steak & Wine volt. Ahogy korábban egy másik étteremnél, itt is rendkívül bosszantó, hogy semmilyen adattal nem örvendeztetnek meg az ittjártam listán, az étterem valószínűleg azt se tudja, hogy ez a lista létezik, se cím, se...
2015.03.21egyedül
Kiváló
A Dining City étteremhéten ezt az éttermet kerestem fel elsőként. Kollégáim már jártak itt munkaebéden, és jó szívvel ajánlották, bár a magas árak eléggé elriasztottak. Az étteremhét által kínált kedvezményes akcióban (3 fogás fix 4900 Ft-ért) úgy gondoltam, jó alkalom lehet mégis kipróbálni. A...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.05.06-ig
Hotel Villa Völgy Eger
87.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Nyári vakáció - ingyenes fürdőbelépővel, félpanzióval
Nyári vakáció - ingyenes fürdőbelépővel, félpanzióval
06.06-09.30.
Thermal Panzió Igal
79.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval