Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ázsia bekukucskál a spájz ablakán

Promontor Kertvendéglő BudapestPromontor Kertvendéglő Budapest a térképen

Kiváló 2023. júliusban, csoporttal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 17.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budafok évek óta közkedvelt étterme nagy kerthelyiséggel a kerület központjában, forgalmas főút mellett. Ingyenes parkolási lehetőség korlátozott számban a bejárat előtt. A tradíciókat követve hagyományos receptek alapján készült sváb és magyaros ételek mellett az újítás szeleként ázsiai ízek is felbukkannak a konyhában.
A belső kialakítás és berendezés egyszerre ötvözi a tradíciót és a modernitást, mindez egy barátságos, családias közeget hoz létre, amely akár baráti társaságok, akár családi összejövetelek optimális helyszíneként szolgálhat. Akár nagyobb társaságokat, csoportokat is tudnak fogadni, különterem is van.
A normál étlap mellett a havi chef ajánlatok közül is lehet válogatni.
Árazásban nem olcsó hely, de korrekt, figyelembe véve a hatalmas adagokat. Levesek és desszertek 2000 Ft környékén, előételek 3000 Ft körül, főételek 4-6000 Ft között mozognak átlagosan.
Két ázsiai fúziós fogást választottam a júliusi chef ajánlatok közül, előételként kecskesajtos rántott fekete rizsgolyókat salátával, körtepürével (2990 Ft), majd currys csicseriborsó levest jércehússal (1990 Ft), végül desszertként serpenyős császármorzsát szilvalekvárral (2390 Ft), ez utóbbi már a kóstolást követően elvitelre, mert kifogott rajtam a 3 fogás. Kötelező szervizdíj 10%.
Házi mézes málnaszörpöt ittam az ételek mellé (990 Ft).
Sörök terén Warsteinert és Paulaner búzát csapolnak (1790/1990 Ft korsó), valamint belga meggysört, ami érthetetlenül drága volt (2790 Ft a korsó).
Pörgős, barátságos, de ugyanakkor udvarias személyzet, összeszokott csapatnak tűnnek, ismerték az ételeket, tudtak tanácsot, ajánlást adni.
Abszolút pozitív élmény volt, mindenkinek ajánlom a Promontor Vendéglőt!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (27)
Promontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Étlap/itallapPromontor Kertvendéglő Budapest - Étlap/itallapPromontor Kertvendéglő Budapest - BelsőPromontor Kertvendéglő Budapest - BelsőPromontor Kertvendéglő Budapest - BelsőPromontor Kertvendéglő Budapest - Étel/italPromontor Kertvendéglő Budapest - Étel/italPromontor Kertvendéglő Budapest - Étel/italPromontor Kertvendéglő Budapest - Étel/italPromontor Kertvendéglő Budapest - BelsőPromontor Kertvendéglő Budapest - Étel/italPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - MosdóPromontor Kertvendéglő Budapest - BelsőPromontor Kertvendéglő Budapest - EgyébPromontor Kertvendéglő Budapest - BelsőPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Étlap/itallapPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső képPromontor Kertvendéglő Budapest - Külső kép

Promontor Kertvendéglő további értékelései

2024.03.07a párjával
Kiváló
Zseniális módon közelítik meg a régi, jól ismert ételeket. Itt semmi az, aminek az unalomig ismert éttermekben kaphatjik, hanem ujragondolták és ez nagyon jól sikerült. Ugyanakkor a traícionlis ételeket szigorúan az eredeti tradíciók szerint kínlják. A sörök a prémium kategóriás német sörök....
2024.02.14kollégákkal
Gyenge
A sör az jó. Az ételek ahogy sikerül inkább látványban jó, izben kevésbé. Sörözni a kertben kiváló, jelenleg 2000 egy korsó.
2023.09.28egyedül
Ma belebotlottam a Promontor Kertvendéglőbe, először elkenődtem, hogy a lépcsőnél az volt kiírva, hogy 15-kor zár, az már elmúlt éppen, aztán tettem vagy 10 lépést, és kiderült a kert-rész az nyitva van. Kiderült, hogy a lépcsős csak a gyorséttermi részleg. Így hát leültem egy kétszemélyes...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval