Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új szelek a rakparton

Raqpart BudapestRaqpart Budapest a térképen

2019. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. július 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kifejezetten trendi nyári szórakozóhely és bár közvetlenül a Lánchíd pesti hídfőjénél, a Duna-parton. Érdekes, hogy egyáltalán hogyan kaphatott a hely ide építési és működési engedélyt, minden esetre a nyári hónapokban minden nap nyitva tartanak déltől egészen késő estig, éjfél utánig, sőt hétvégén éjjel 3-ig. A zene számomra teljességgel érdektelen nu disco, deep, latin, adott esténként tematikus napokkal.
Érdekesség, hogy szombatonként délelőtti jóga foglakozást is szoktak tartani a teraszon (3000 Ft/ másfél óra).
Tiszta, kulturált, igényes hely, fiatal személyzettel.
A nem mindennapi helyszínhez mértek az ételárak is. Burgerek és quesadillák 3000 Ft környékén és felette, saláták valamennyivel alatta, adag nachos 1750 Ft.
Az italkínálat kommersz, meglepő módon kevésbé drága, mint az ételek (ok, azért nem olcsó...). A Mojito 1600 Ft, a 3 dl-es Soproni Óvatos Duhaj IPA több mint egy ezres. A cappuccino 650 Ft, hagyományos olasz pörkölésű kávé.
Amúgy egyáltalán nincs rossz hangulata a helynek, már aki szereti ezt a stílust. Napközben a felső terasz elviselhetetlenül forró, mivel nincs teteje illetve árnyékolása, ilyenkor az alsó nyitott teraszt ajánlják a vendégeknek, ami elég jó árnyékos. A bejáratnál biztonsági őrök és face control.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (20)
Raqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - BelsőRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső képRaqpart Budapest - Külső kép

Raqpart további értékelései

2020.12.09barátokkal
Szörnyű
Szörnyű a hely. Mind a "kiszolgálás" (ami igazából nincs), mind a minőség. 4 fős társasággal (hölgyek) szerettünk volna eltölteni egy kis időt a helyen, de egy óra elteltével felállítottak minket, hogy hagyjuk el a helyszínt, mert egy 6 fős társaság érkezne akik többet fogyasztanának mint mi, de...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
60.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Tavaszi áreső
Tavaszi áreső
2024.05.31-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
70.720 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval