Kiváló 2026. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2026. május 16.
Akkor mentünk amikor jól esett! Na ez nem teljesen igaz, mert az időjárás szerint tényleg esett, de helyfoglalás viszont csak 3-4 próbálkozásra sikerült. De megérte a kitartást, mert nagyon barátságos, családias helyet sikerült felfedeznünk. Az ételekről nem is beszélve! Na de kezdjük az elején: a napi leves( spárga szezon lévén) mi más lett volna mint spárga krémleves+sajtropogóssal ( mascerponéval krémesítve) után már kezdett derülni az ég viszont a főételek után már úgy éreztük, hogy ragyog a nap! mert az ételek minden egyes falatja után teljesen berobbant bennünk a nyár és egy eredeti olasz tettoriába étkeznénk.Sőőőt, jobb volt mint az 'eredeti'! Mind minőségükben, mind fűszerezettségükben 5*! A tulajdonos aki kiszolgált bennünket,Salai Ferenc illetve a ház asszonya (a séf),Salai Tündi közvetlensége és baráti hozzánk állása csak fokozta a 'jó helyen vagyunk!' életérzést! Köszönjük! ...és bár már teljesen tele voltunk, a házi tiramisut nem hagyhattuk ki! Bizony kár is lett volna, s ismét bebizonyosodott, hogy a desszert a szívbe megy nem a gyomorba :) , mert így lett Teli has, elégedett/boldog szív ( Pancia piena, cuore contento) ,mondás tökéletesen leírja azt a megnyugtató, teljes elégedettséget, amit egy fenséges, kiadós olasz ebéd vagy vacsora után érez az ember ill.éereztünk mi is!
Ajánlás alapján kerültünk ide. Azóta többször is visszatértünk. Nem tudtunk olyan ételt választani amitől nem aléltunk el. Minden nagyon finom volt. A vendéglátás (hangulat) pedig példaértékű! Kedves családias, közvetlen mosolygós személyzet. Imádom. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szavakkal leírhatatlan, ezt egyszerűen meg kell tapasztalni! Kivételes ízvilág, a gasztronómia csúcsa! Itt kezdődik az igazi vendéglátás. Hálásan köszönöm ezt az élményt! Mindenkinek szívből ajánlom.