Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Különleges élmény nem csak Kína fanoknak

Rizsvirág BudapestRizsvirág Budapest a térképen

Kiváló 2018. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. június 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyobbik lányom javaslatára próbáltuk ki a helyet, mivel ő már Kínában is járt hasonlóban, illetve itt is volt már barátokkal, és elmondása szerint valóban tardicionális a kialakítás, a jelleg, és az étkezés módja is.
Belépve egy szép étterembe jutunk, ahol az asztalok közepén főző edény van, erről kapta a nevét az étkezés módja is a hot pot, ami forró fazekat jelent.
Az élményt csak még különlegesebbé teszi, hogy a felszolgálók és a személyzet kínaiakból áll, akik magyarul nem, de angolul is csak alig beszélnek. Viszont szolgálat, és segítő készek, így a nyelvi akadályok némi pozitív hozzáállással leküzdhetők.
Színes tálakban különböző összetevőket, alapanyagokat lehet választani, amiknek a színek szerint vannak áraik. A kiválasztott félkész ételeket vagy alapanyagokat az asztal közepén lévő forró ízesített lében kell megfőzni.
Mindenki megtalálja a neki megfelelő ételeket, szinte minden van, a tengeri herkentyűktől a gombákig. Külön asztalról lehet összeválogatni az önteteket is.
Összességében egy nagyon érdekes, pálcikával evős, hangulatos ebédet kötöttünk el. Az ételek felsorolása nehézkes volna, egy részt mert a felét nem is tudom hogy hívják, más részt talán fölösleges is, mert a hagyományos kínai konyha minden eleme megtalálható a kínálatban.
Aki egy jó és kellemes időtöltéssel összekötött étkezésre vágyik akár nagyobb társasággal, mindenképp érdemes kipróbálni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (1)
Rizsvirág Budapest - Étel/ital

Rizsvirág további értékelései

2019.07.05csoporttal
Szörnyű
Az utóbbi idők egyik legpocsékabb éttermi élménye. Napok óta hivatalosak voltunk ide, nagyobb csoport, asztalfoglalás, és én nagy várakozással mentem este, hogy na, végre nem egy kínai gyorsbüfé a megszokott átlagkínálattal, hanem egy autentikus hely, ide nem nagyon járnak magyarok, abszolút a...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
51.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval