Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó hely! Csak nekem a fogásokhoz képest drága volt

Rosenstein Vendéglő BudapestRosenstein Vendéglő Budapest a térképen

2017. márciusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Úgy gondoltuk, ha már ide jövünk, akkor a legklasszikusabb ismert zsidós fogások közül kérünk, maceszgombócos leves és sólet.

Finomni minden finom volt.

De: a maceszleves igen kicsi volt, a gombóc benne azért omlós, finom. Hoztak mellé csípősös tálat is erőspistával, zöld hegyessel, stb. A sóletet én nem éreztem különlegesebbnek a legtöbb más helyen kaphatónál (pedig ettem már más pesti étteremben olyat, amit azóta is emlegetek), a szépen készített színhús rajta azért jól mutatott. Ehhez képest ár-érték arányban lehet találni kedvezőbb opciókat is a bp-i éttermi világban. A ház bora tök jó volt, és mikor kérdeztük, mi az, valami olyan nevet mondott a pincér, amit amúgy is láttunk a borlapot kétszerannyiért. Nyilván nem ugyana a bor volt, de szerintem mást nem is érdemes itt kérni bornak, mint a házét, ha nem akar ínyenckedni az ember.

A felszolgálók végtelenül figyelmesek, magas színvonalon végzik a munkájukat, még rövidúton beeső vendég részére is igyekeznek mindent elkövetni, hogy valahova le tudják ültetni. Távozáskor épp ott volt mindenki a bejáratnál és gyakorlatilag az egész személyzet elköszönt, maga Rosenstein úr és fia is.

Az étterem belül maga nagyon jó, visszafogott és egyszerű elegancia jellemzi, festményeket-skecceket is érdemes megnézni!

Összességében jó volt, egyszer mindenképpen érdemes, de nem mondanám hosszútávon emlékezetesnek. Lehet, más fogások maradandóbb élményt jelentenek.

Akinek ez számít: úgy tudom, nem kóser alapvetően.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló

Rosenstein Vendéglő további értékelései

2024.02.19családjával
Gyenge
Szomorúan tapasztaltam, hogy a nagy hírű vendéglő színvonala ennyire gyenge. Húsleves háziasan, maceszgombóccal csészében 2200 forintért felejthető, gyenge, kemény húsdarabokkal, sok sárgarépa-karikával. Libamájszeletek rántva, burgonyapürével 10800 Ft, kis darabokban sütve (4 db) hatalmas...
2023.04.06családjával
Kiváló
Családi ünneplésre érkeztünk az étterembe. A kevésbé vonzó környezet egy igazi gyöngyszemet rejteget. Hangulatos, családi környezet, egészen kitűnő ételek, rendkívül figyelmes, udvarias pincérek. Csak a legnagyobb elismerés illeti meg a csapat minden tagját. Az egyetlen nem abszolút pozitív...
2022.04.26barátokkal
Kiváló
Nincs mit töprengeni az értékelésen, ez Budapest egyik legjobb étterme. Régen sokszor megfordultam ezen a környéken, de idáig észrevétlen maradt számomra. Most direkt keresgéltem helyet, itt meg is találtam, és semmit sem szabad a véletlenre bízni, hétköznap este bizony szükséges a telefonos,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
Pünkösdi pihenés all inclusive ellátással
05.17-20.
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
142.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
64.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval