Rotigami Budapest

100%
3,5Hangulat
4Ár / érték
3,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Átrium Hotel Harkány - Pihenés Harkányban
Átrium Hotel Harkány
25.110 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda

Rotigami Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 272 városban járt márFelfedező - 3995 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 113400 feltöltött kép
2025. november 16.egyedül járt itt
Egyszerű ázsiai jellegű kisbüfé a Vas utcában, a Színművészeti Egyetemmel szemben. Emlékeim szerint a korábbi éveken több hasonló zsánerű hely üzemelt már itt (Pho levesbár, ázsiai bisztró). A mostani helyet egy magyar hölgy nyitotta, aki Srí Lankában inspirálódott.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 403 városban járt márFelfedező - 2917 helyen első értékelőNépszerű író - 1395 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 34890 feltöltött kép
2025. augusztus 13.gyerekekkel járt itt
A Rotigami nevű Sri lankai one issue helyre ötletszerűen mentünk be egy jóbarátom kulinárisan nyitott korakamasz fiaival. Háromféle rotit adnak, ezek ugye az indiai konyhából ismert lapos kenyerek, különböző töltelékkel, tojásossal, vegával vagy csirkéssel. Bár kerülöm a csirkét, de ebből a választékból azt választottam.
Rotigami Budapest - EgyébRotigami Budapest - EgyébRotigami Budapest - EgyébRotigami Budapest - EgyébRotigami Budapest - Egyéb
Még több kép (2 db) >>