Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Régi gárda új helyen, a megszokott minőségben

Royal Campus Étterem BudapestRoyal Campus Étterem Budapest a térképen

2018. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. március 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A royal étterem személyzetét évek óta ismerjük, mert már több helyen is előfordultak, és úgy lehet gazdasági vagy egyéb okok miatt most éppen itt vannak, hozzáállásuk, mosolyuk a régi.
Úgyanúgy ahogy megszokott a kínálatuk is, de néhány újdonság azért itt is van.
A Campus Royal mérete talán elmarad az első ilyen éttermüktől, de a jól átgondolt terület használat miatt ez kevéssé látszik meg, nem zavaró. Üdítő ujdonság a szushi sarok, ahol a firssen rendelésre készült husok mellett szushi tálat vagy nagyobb spéci adagokat is lehet rendelni.
A kiszolgálás elég gyors, a személyzet kedves mosolygós, mint eddig mindig mindenhol.
A kínálat az eddig megszokott, ha valamelyik fogás elfogy, az utánpótlás gyorsan érkezik, és bár a kitett mennyiségek nem nagyok, a figyelmesség miatt sosem fogy el semmi.
Ittjártunkkor most születésnapot ünnepeltünk nagyobb családi, baráti körben.
Előljáróban egy érdekes dolgot emelnék ki. Telefonon foglaltunk helyet, amit el is fogadtak, majd az esemény előtt 1 nappal telefonáltak vissza, hogy 10 főnél már előleget kérnek. Puff neki. Hogyan szaladjak most oda előleget fizetni, miért nem szóltak időben, illetve amikr mondtam, hogy semmi gond utalok, akkor azt miért nem tehettem meg ? Szerencsére megértőek voltak, így az igéretem mellett az előlegtől eltekintettek.
A ételek minőségével nem volt baj, néhány apró hiba azonban becsúszott. Kevéssé fogyhatott a sonka tekercs, mert néhány darabjának a széle kezdett szépen megszáradni, illetve volt 1-2 olyan fogás ami nagyon kiszáradt mire a tányéromban landolt. Ezek egyike a túróval töltött csirke ( illetve pulyka ) mell volt, ami amúgy is elég száraz fogás, de 10 perc melegen tartás után meg pláne.
Összegezve az eseményt, mivel a társaságot magunk intéztük, azzal semmi baj nem volt, a kiszolgálás, segítőkészség szokás szerint kiváló, és az ételeknél tapasztalt kisebb hibák ellenére is az egész összbenyomás ötös értékelést érdemel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Royal Campus Étterem további értékelései

2023.11.10gyerekekkel
Gyenge
A Facebookon meghirdetett csodálatos illusztrációval képekkel kinált választék a nyomába sem ért a valóság nak! Egy péntek esti vacsora időben úgy gondolná az ember, hogy a választék minden ben a legnagyobb nak kellene lennie! Ez sajnos itt nem jött be! A kint lévő ételek hidegek voltak,egy...
2022.10.22
Átlagos
A Nagyvárad tér és a Klinikák között, az Üllői úton egy szuterénben található étterem éveken át népszerű svédasztalos étteremként működött. A hasonló zsánerű Trófea-láncnál egyszerűbb, szolidabb kínálattal, de igen kedvező árakkal sok vendéget vonzottak be. Valószínűleg nekik is a covid tett be,...
2022.09.30gyerekekkel
Kiváló
Egy hete fedeztük fel a családdal a helyet! Azóta mindennap ide járunk enni. Az étel nagyok finom ízletes, nagy adagok nagyon olcsón. A kiszolgálás , a személyzet elképesztően kedvesek, minden alkalommal mosolyognak mikor bemegyünk hozzájuk! Csak ajánlani tudom őket!!!! Főleg a nyitrai...
Népszerű szállások a környéken
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Előszezoni szuper akció
Előszezoni szuper akció
2024.06.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
49.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
68.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval