Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Valami rossz érzés

Royal Campus Étterem BudapestRoyal Campus Étterem Budapest a térképen

Szörnyű 2018. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. április 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Napok óta gondolkodom, megírjam-e egyáltalán. De végül is jártunk itt, és szereztünk benyomásokat, miért ne mesélném el.

Egy, a postaládánkba dobott szórólapról értesültünk ennek az étteremnek a létezéséről. Svédasztalos rendszerben működik, egy óra hosszat lehet falatozni hétköznap délben 1590, hét végén 2790 Forintért. Akkor talán drágább alapanyagokból (is) főznek, és szusit is lehet korlátlanul fogyasztani. Van reggeli és esti tarifa is, gyerekkedvezmény, meg elviteles ár, ezeket most nem részletezem.
Megtetszett. Először a hétköznapi ebéd kínálatot akartuk kipróbálni, és úgy gondoltuk, ha azzal meg leszünk elégedve, akkor talán egy hétvégén is elmegyünk.
Múlt hét elején sort kerítettünk rá. A hosszú, keskeny pincehelyiségben, egy hosszú, keskeny pulton sorakoztak az ételek. A neve csak a töltött padlizsánnak volt kiírva, nem tudom, mivel érdemelte ki ezt a megtiszteltetést. A többit lehetett találgatni. Pl. hogy milyen hús lapulhat a ráolvasztott sajt vagy a mártás alatt. Játékos természetemnek hála ez még nem zavart volna annyira, az már sokkal inkább, hogy vörös lámpával volt megvilágítva minden étel. Hentesüzletben néha találkozunk ezzel a módszerrel, frissebbnek NÉZ KI így a hús, inkább vásároljunk máshol. Étteremben még nem tapasztaltam, hogy el akarnák nyomni az étel természetes színeit.
A terem másik felében hidegkonyhai készítmények, saláták, sütemények sorakoztak a pulton, színes megvilágítás nélkül. Guszták voltak, de egy-két kaszinótojásra nem akartuk a keretet felhasználni.

"Mi lenne, ha megnéznénk azt a kis kínai kajáldát, ami előtt eljöttünk?" - kérdezte a párom. Megnéztük. Sőt, be is mentünk, és ott jóízűen meg is ebédeltünk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Szörnyű
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (4)
Royal Campus Étterem Budapest - Étel/italRoyal Campus Étterem Budapest - Étel/italRoyal Campus Étterem Budapest - Étel/italRoyal Campus Étterem Budapest - Külső kép

Royal Campus Étterem további értékelései

2024.05.13családjával
Szörnyű
Átvertek Minket!!2024.05.09.-én esküvői foglalás volt, 40.000ft került kifizetésre foglalónak de zárva voltak!!! Telefont nem veszik fel, nem reagálnak semmire. Papíron van bizonyíték hogy a foglaló ki lett fizetve, beszélgetés és fotó hogy az ebéd nem valósult meg. Megyünk a fogyasztóvédelemhez...
2023.11.10gyerekekkel
Gyenge
A Facebookon meghirdetett csodálatos illusztrációval képekkel kinált választék a nyomába sem ért a valóság nak! Egy péntek esti vacsora időben úgy gondolná az ember, hogy a választék minden ben a legnagyobb nak kellene lennie! Ez sajnos itt nem jött be! A kint lévő ételek hidegek voltak,egy...
2022.10.22
Átlagos
A Nagyvárad tér és a Klinikák között, az Üllői úton egy szuterénben található étterem éveken át népszerű svédasztalos étteremként működött. A hasonló zsánerű Trófea-láncnál egyszerűbb, szolidabb kínálattal, de igen kedvező árakkal sok vendéget vonzottak be. Valószínűleg nekik is a covid tett be,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval