Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Most alulmúlták magukat.

Royal Campus Étterem BudapestRoyal Campus Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Külföldi ismerősünket meghívva a családdal elkölteni szándékoztunk egy jó ebédet a nevezett műintézményben, mivel már tüöbbször jártunk itt, és a tapasztalataink alapvetően pozitívak voltak.
2 nappal előre foglaltunk asztalt 7 főre, melyet nem sokkal később 8-ra módosítottunk. A foglalást telefonon, és elektronikus levélben ( az étterem oldalán lévő form-on keresztül ) is leadtuk, melyre annak rendje és módja szerint a visszaigazolás is megjött.
Igen bután nézhettünk ki, amikor közölték a bejelentkezésnél, hogy a foglalásunk nem a visszaigazolt 14 , hanem 17 órára van beírva...
Ez valahogy azonnal megpecsételte a sorsunkat.
A hölgy némi fintorgás közepette közölte a társával való tárgalás és egyeztetés után, hogy mégis tudnak egy asztalt adni, ami igaz le van foglalva, de nem jöttek a vendégek.
Foglalásomban direkt kértem, hogy melyik asztalhoz szeretnénk ülni, ehhez képest pont a wc bejáratához ültettek le minket, ezt nagyon szerettem volna elkerülni.
Tehát elfoglaltuk a helyünket.
Egy olyan felszolgáló hölgyet kaptunk, akinek a nagy beképzelt arcától csak a műszempillája volt nagyobb, egész lényérő lerítt, hogy utálja az egész életét, a munkáját, de főleg a vevőket, akiket valószínűleg csak azért küldött oda valaki, hogy őt bosszantsák. Ez a hozzáállása egész idő alatt egy szemernyit sem változott, és nézetét erősen ki is hangsúlyozta a mimikájával.
Az ételeket átlagosnak mondanám. Amikor megérkeztünk a pultok fel voltak töltve szépen, és bár a tálcákat nemrég teték ki, és azok egy része meg sem volt még bontva, a sonka és sajt tekercsek szélei már kezdtek érezhetően kiszáradni, a púposra rakott husok közvetlenül az infra lámpa alatt cipőtalp szárazságúak voltak, és egyáltalán nem volt olyan szemrevaló az egész felhozatal, mint amit megszoktunk, és vártunk.
Mivel külföldi vendégünk nem járt még itt ( sőt Magyarországon sem ) neki ezek nem tűntek fel, de én szégyelltem magam, hogy ilyen helyre hoztuk őt...
A végén azért tájékoztattam a pénztáros hölgyet, hogy direkt megnéztem a visszaigazolásukat, és nekünk volt igazunk az időpontot illetően, erre semmit nem reagált egy vállrándításon kívül.
Nem tudom tulajdonos váltás történt, vagy csak mindenkinek elege volt, hogy pont aznap dolgozni kellett, de egy darabig biztosan hanyagoljuk a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Royal Campus Étterem további értékelései

2023.11.10gyerekekkel
Gyenge
A Facebookon meghirdetett csodálatos illusztrációval képekkel kinált választék a nyomába sem ért a valóság nak! Egy péntek esti vacsora időben úgy gondolná az ember, hogy a választék minden ben a legnagyobb nak kellene lennie! Ez sajnos itt nem jött be! A kint lévő ételek hidegek voltak,egy...
2022.10.22
Átlagos
A Nagyvárad tér és a Klinikák között, az Üllői úton egy szuterénben található étterem éveken át népszerű svédasztalos étteremként működött. A hasonló zsánerű Trófea-láncnál egyszerűbb, szolidabb kínálattal, de igen kedvező árakkal sok vendéget vonzottak be. Valószínűleg nekik is a covid tett be,...
2022.09.30gyerekekkel
Kiváló
Egy hete fedeztük fel a családdal a helyet! Azóta mindennap ide járunk enni. Az étel nagyok finom ízletes, nagy adagok nagyon olcsón. A kiszolgálás , a személyzet elképesztően kedvesek, minden alkalommal mosolyognak mikor bemegyünk hozzájuk! Csak ajánlani tudom őket!!!! Főleg a nyitrai...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval