Kyra: Bő választék - Royal Campus Étterem Budapest

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Nyaralás >>  |  Wellness >>

Royal Campus Étterem Budapest értékelése
24. helyezett a 4414 budapesti étterem közül

Értékelést írta:
76 szállásértékelés 57 városban járt
20 étteremértékelés 47 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Bő választék

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 28.
Először jártam itt, cég által foglalt "különteremben", ami nem ajtóval elválasztott, csak elkerített rész. Minden zaj behallatszik, bár kérésünkre a zenét lehalkították. Ettől eltekintve az előételek megfelelőek, a főételek eléggé jók, volt saláta, gyümölcs, desszert, udvarias kiszolgálás. Nem mi fizettünk, de úgy láttam, elfogadhatóak az árak. Jól elérhető metróval, autóval nem ajánlom parkolási gondok miatt.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Kyra felhasználót?    Igen

Cím
1091 Budapest
Üllői út 119.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. január 25.
Központi hely, könnyen megközelíthető.Ital. Elő és főételek kínálata fergeteges.Izvilág kiváló! Ugyanúgy megtalálja a kiváló ételét a húsevő-vagy vegetáriánus.Remek italválaszték.Segítőkész, kedves, közvetlen -ámde nem tolakodó személyzet.Köszönjük!További jó munkát, sikereket, sok vendéget!

2019. augusztus 26.
Külföldi ismerősünket meghívva a családdal elkölteni szándékoztunk egy jó ebédet a nevezett műintézményben, mivel már tüöbbször jártunk itt, és a tapasztalataink alapvetően pozitívak voltak. 2 nappal előre foglaltunk asztalt 7 főre, melyet nem sokkal később 8-ra módosítottunk. A foglalást...

2019. március 24.
Egyszerűen csúcs! Minden év októberében a kislányommal néhány napot a Budapesti SE I. Gyermekklinikán vagyunk éves kontroll vizsgálaton, és ilyenkor a Ronald McDonald házban lakunk. Első nap mindig éhezéssel, és cukorterheléssel kezdődik a kontroll, és ha gyermek étkezik, akkor én szolidaritok...