Kyra étterem értékelései

Értékelései
75
57
17
49
3
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kyra értékeléseit!

Olvasd el Kyra étterem értékeléseit!

Hangulatos estebéd -

Kis Tirol Étterem Budapest

2019. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. június 25.
Kisebb rendezvényen jártam itt. Az udvarban is van parkoló. Tetszett a berendezés, a kis különterem, majd az ételek, italok is, az udvarias kiszolgálás. A húsos ételek eléggé kiadósak. (Volt, aki egész csülköt kapott. ) Én 1 szelet grillezett camembert sajtot ettem salátával, finom volt, de 3000 ft feletti árát soknak tartom. Egyébként kellemes hely, jó ételekkel.
Megosztom
2019. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. április 15.
Jó elhelyezkedése (metró mellett) miatt választottuk, hétköznap kora délután. A kiszolgálás udvarias,elég gyors, egy dolgot felejtett el a pincér. Nagyon finom volt a szarvasgulyás leves, a többi étel-mások szerint -elég jó. Kissé hűvös volt, nem működött a fűtés.Ettől függetlenül máskor is mennénk.
Megosztom
Hűvös délután, de finom ételek -

Koronakert Étterem Budapest

2018. novemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. december 18.
November 30-án voltunk délutáni megbeszélésen, majd ebéden. Az udvari különteremben kezdtünk, ahol eléggé fáztunk. Bár előre lefoglaltuk a helyet, nem igazán volt felfűtve. /Akkor kezdődtek a hűvös napok. / Az udvaron kellett a gyűlés után átmenni az étterembe. Ott sem volt túl meleg. Az ételek, levesek, főételek, desszertek is mind frissek,finomak voltak, szépen tálalva.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
Vasárnap ebédidőben érkeztünk, Bükkszékről hazafelé /a kisnánai vár megtekintése után/ véletlenül vettük észre az éttermet. A teraszon, árnyékban foglaltunk helyet. Elég hamar hozták a finom ételeket. /Húsleves, palóc sertéskaraj, túrós csusza, limonádé/. Igazi vendéglátó viselkedése volt a felszolgáló hölgynek. A kinti székek kissé kényelmetlenek, egyéb kifogásunk nem volt.
Megosztom
Különleges választék -

Mosselen Étterem Budapest

2017. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. december 8.
Újra meggyőződhettem az étterem magas színvonaláról. Különböző hús-és halételeket ettünk, mind nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors és udvarias. Érdemes tömegközlekedéssel menni, az utcán nehéz parkolni, de van a közelben parkolóudvar. Némelyik étel és a levesek ára egész jó, a különlegesek drágábbak. Most kevés desszert volt, a szarvasgombás(?
Megosztom
Gyors kiszolgálás -

Ladik Halászcsárda Poroszló

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Tisza-tavi Ökocentrum látogatása után tértünk be ebédelni. Már kinn elolvastuk az étlapot. Nem különleges dolgokat kértünk, vegyes halászlét és tyúkhúslevest, meglepően gyorsan kiszolgáltak. Jó ízű, elegendő halat ill. húst tartalmaztak a levesek. Még palacsintát ettünk, az is finom volt. Árak is kedvezőek. A pincérnők kedvesek voltak.
Megosztom
Párom kedvenc helye -

Új-Házi Vendéglő Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A párom rendeszeresen itt ebédel,(a körúthoz közeli elfoglaltságai miatt talált rá az étteremre) és mindig elégedett. Én egyszer voltam itt, nagy melegben levegőtlennek tűnt az étterem, vagy nincs is légkondi vagy nem érezhető. Az ételek választéka, minősége jó, az árhoz képest kiváló. Tisztaság, pincérek munkája úgyszintén.
Megosztom
Vörös ház -

Rubra Art Lounge Vác

2017. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. június 27.
Először voltam itt, kisebb csoporttal, különteremben. Az előadásra, vetítésre is alkalmas helyiség kellemesen hűtött volt, kényelmes. Az ételek finomak, szerintem elegendő adagok. Limonádét ittunk főleg a nagy hőségre tekintettel, az is jó volt, többféle ízben. Tisztaság a mellékhelyiségben is. Stílusos berendezés. Szabadtéri terasz is van.
Megosztom
2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. június 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég, csoportos rendezvényen, apátsági koncert után vacsoráztunk itt. Szép fekvés, panorámás ablakok, teraszok, jó megközelíthetőség, szép berendezés jellemzi. Svédasztalos vacsorát, borokat (én a helyi vöröset) fogyasztottunk. Minden kifogástalan volt, ételek, kínálat, italfelszolgálás. Még a mellékhelyiség is tiszta, kényelmes.
Megosztom
Vidéki ízek nagyvárosban -

Nagymama Konyhája Győr

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Egy centrumhoz közeli hotelben laktunk Győrben, véletlenül fedeztük fel az éttermet, egy esti sétánk alkalmával. A párom kétszer is itt ebédelt, minden nagyon finom volt, ízek, kiszolgálás, választék első osztályú. Tisztaság, nyitva tartás, árak is vendégbarátnak mondhatók. Több ilyen étterem kellene. Kitartást, sok sikert kívánok a fenntartónak és dolgozóinak.
Megosztom
2 oldalon / 17 találat


TérképX