Kyra
Országjáró - 61 városban járt márNépszerű író - 48 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagság
Itt járt már

Kyra adatlapja

106Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Aktívan pihenő  •  Wellness-mániás
Regisztráció2013.12.28
Utoljára itt2023.04.11

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. december 23.a párjával járt itt
Karácsony előtti napokon voltunk, szép fekvésű, panorámás szobában. Még az utca felé nézö ablakon sem hallatszott be semmi zaj, jól aludtunk. Jó volt a wellnes, bár feltűnt, hogy sok kisgyerekes család a termál medencében ült, nincs gyerekmedence. (van viszont játszóház. ) Finomak voltak az ételek.
Kiváló 2023. február 14., kollégákkal járt itt
Többször, főleg konferencián voltunk itt. Nem sokat változott az évek során. Az ágy matraca süppedős, egyébként jó a szoba, fürdőszoba is. Éjjel tökéletes a csend. Legjobban a medencéket szeretem a hotelben, elég sokáig működtek az élményelemek, a termálmedence is kellemes. Mindenhol tisztaság.
Kiváló 2013. december 28.a párjával járt itt
A hotel nívósan felújított. Praktikusan berendezett, minden igényt kielégítő, erkélyes szobák. Az erkélyen kényelmes, állítható székekben vastag párnák, amit még sehol, drágább hotelekben sem találtunk soha. Hátrány, hogy az utcán kell menni a szomszédos fürdőbe, ill. az étterembe. / talán télen a szálloda éttermében van az étkezés.