Kyra étterem értékelései

Értékelései
47
41
11
27
2
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kyra értékeléseit!

Olvasd el Kyra étterem értékeléseit!

Vörös ház -

Rubra Art Lounge Vác

2017. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. június 27.
Először voltam itt, kisebb csoporttal, különteremben. Az előadásra, vetítésre is alkalmas helyiség kellemesen hűtött volt, kényelmes. Az ételek finomak, szerintem elegendő adagok. Limonádét ittunk főleg a nagy hőségre tekintettel, az is jó volt, többféle ízben. Tisztaság a mellékhelyiségben is. Stílusos berendezés. Szabadtéri terasz is van.
Megosztom
Belváros közeli finomságok -

Mosselen Étterem Budapest

2017. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. június 20.
Másodszor voltunk itt nagyobb társasággal. Könnyen megközelíthető, központi helyen van, a Vígszínházhoz közel. Az étlapon különböző fantáziadús elnevezések, de részletes leírás is, mi mit takar. Mindenféle hús, kagyló, rákételekből is lehet választani. Az átlagos árak húsos főételeknél 3000 Ft körül, ami nem egy nagy összeg.
Megosztom
2017. júniusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. június 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nemrég, csoportos rendezvényen, apátsági koncert után vacsoráztunk itt. Szép fekvés, panorámás ablakok, teraszok, jó megközelíthetőség, szép berendezés jellemzi. Svédasztalos vacsorát, borokat (én a helyi vöröset) fogyasztottunk. Minden kifogástalan volt, ételek, kínálat, italfelszolgálás. Még a mellékhelyiség is tiszta, kényelmes.
Megosztom
Vidéki ízek nagyvárosban -

Nagymama Konyhája Győr

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Egy centrumhoz közeli hotelben laktunk Győrben, véletlenül fedeztük fel az éttermet, egy esti sétánk alkalmával. A párom kétszer is itt ebédelt, minden nagyon finom volt, ízek, kiszolgálás, választék első osztályú. Tisztaság, nyitva tartás, árak is vendégbarátnak mondhatók. Több ilyen étterem kellene. Kitartást, sok sikert kívánok a fenntartónak és dolgozóinak.
Megosztom
Finom ebéd Gödön -

Ilka Csárda Göd

2016. decemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. december 21.
Jó a megközelíthetősége, tábla is jelzi Pest felől a régi 2-es úton. /Bp. -ről mentünk egy meghívásra/ Mindkét étel, amit a párommal ettünk (egymásét megkóstoltuk), bőséges és finom volt ,konkrétan harcsapörkölt túróscsuszával és őzpörkölt sztrapacskával. A levesek is jók voltak és az elvitt palacsinták is. Udvarias kiszolgálás, különterem és boxok is, szóval minden szempontból előnyös.
Megosztom
Bőséges ebéd -

Fanyűvő Étterem Budapest

2016. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. november 24.
Hétköznap,kora délután, céges rendezvényen jártunk ott,az alagsori különteremben. Kellemes , jól temperált , barátságos hely. A pincérek kifejezetten udvariasak. Levest, főételt és limonádét fogyasztottunk, ill. desszertnek igen finom sajttortát. Nagy adagokra, friss, ízletes ételekre emlékszem.
Megosztom
Víg Kalmár októberben -

Víg Kalmár Étterem Budapest

2016. októberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2016. november 24.
Nem először jártam itt, eddig mindig jobb tapasztalatot szereztem. Októberben a fűtési szezon kezdetén kisebb csoporttal jártam ott. Az maradt meg leginkább, hogy nem tudták még felfűteni a( nem teljesen szeparálható) különtermet, fáztunk. Az ételektől nem voltunk különösebben elragadtatva. A rántott fogasfilé nem keltett frissen sütött benyomást, a panír nem volt ropogós.
Megosztom
Koronakert, 16.kerület -

Koronakert Étterem Budapest

2016. márciusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. június 23.
Viszonylag könnyen megtaláltuk az addig számunkra ismeretlen helyet. Könnyen lehetett parkolni. Hétköznap voltunk ebédelni. Tágas helyiség, kellemes, modern berendezés. Nyáron szabad térben is lehet étkezni. Igen udvarias volt a kiszolgálás. Meglepően nagy választék, tényleg frissen sütött, elegánsan tálalt, megfelelő mennyiségű ételek, melyek finomak is voltak.
Megosztom
Tóparti étterem -

Hemingway Étterem Budapest

2016. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2016. június 15.
Többször jártam már itt, mindig hasonló, összességében jó tapasztalatot szereztem. Legjobb a fekvése. A Feneketlen tó csendesebb partján, főleg nyáron,a nyitott terasz mellett az étterem oldala is nyitott, árnyékolt, felülről mennyezetventillátorral hűtött, szóval igen kellemesen el lehet üldögélni. Jó megközelíthetősége miatt főleg külföldieknek, igényes kirándulóknak ajánlanám ill.
Megosztom
2015. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. április 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A csend és falusias környezet vonzott ide minket, ezeket meg is kaptuk. Még messze nem volt teltház, a főépületben kaptunk helyet . Éjjel tényleg nem hallatszik semmiféle mozgás a környéken. Vacsorát étlapról lehetett rendelni,elég jó volt. A reggeli elegendő, jó minőségú volt. Egyetlen programlehetőség a még nem nyári időben átmenni Igalra, a fürdőbe.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX