Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Svédasztal helyett napi menza

Royal Campus Étterem BudapestRoyal Campus Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2022. októberben járt ittÉrtékelt: 2022. október 22.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Nagyvárad tér és a Klinikák között, az Üllői úton egy szuterénben található étterem éveken át népszerű svédasztalos étteremként működött. A hasonló zsánerű Trófea-láncnál egyszerűbb, szolidabb kínálattal, de igen kedvező árakkal sok vendéget vonzottak be. Valószínűleg nekik is a covid tett be, majd utána a hirtelen megugró árak.
Lényeg, hogy a svédasztalos étkezés már megszűnt, bár a bejárat felett még mindig "All you can eat restaurant"-ként hirdetik magukat angolul.
Az aktuális üzletpolitikában maradt az olcsóság, viszont most már 1-1 fogás ételt lehet választani, ami körettel együtt 990 Ft, ami jelenleg az egyik legolcsóbb ár a fővárosi piacon. Alapvetően magyaros konyhát visznek, menzás, kifőzdés színvonalú kivitelben.
A környezet elég korrekt, hosszú étterem, sok asztallal, normális ülőhelyekkel. Látszik, hogy anno nagyobb társaságokra, nagyobb létszámra voltak berendezkedve.

Lehet helyben enni és elvitelre is. Volt egy kis trükk, a 990 Ft kizárólag készpénzes fizetés esetén ennyi (nyilván a 10 Ft-ot nem adták vissza), kártyás fizetés esetén +10% a szervizdíj. Szerintem ez amúgy szabálytalan, kíváncsi vagyok, mit szólna ehhez a NAV. Elvitel esetén a dobozért kell fizetni +100 Ft-ot, de lehet saját dobozt is vinni.
Nem volt nagy a kínálat. Volt leves és desszert (túrógombóc) is, de sajnos ennek árát nem láttam kiírva.
3 féle ételt vettem, helyben is ettem, és csomagoltattam is.

Bakonyi csirkemell tésztával (galuskát szerettem volna, de az nem volt); nyitrai csirke steak burgonyával (1 adag 2 darab húst jelent, a steak burgonya rémes volt, kemény, száraz, valószínű többször melegített, mirelitből), paradicsomos gombás csirkés káposzta, nekem ez utóbbi fogás ízlett a legjobban. Leginkább a székelykáposztára hasonlított, de paradicsomos ízzel és nem savanyú káposztából, hanem fejes káposztából készítve, kifejezetten jó fűszerezéssel (babérlevél, tárkony), viszont hiányzott nekem belőle a tejföl és mellőle a kenyér is.

Összességében a konyha teljesítményére 3 pontnál jobbat nem tudok adni, s hiába olcsó, nem egyértelműen ajánlanám.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Royal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - EgyébRoyal Campus Étterem Budapest - Egyéb

Royal Campus Étterem további értékelései

2023.11.10gyerekekkel
Gyenge
A Facebookon meghirdetett csodálatos illusztrációval képekkel kinált választék a nyomába sem ért a valóság nak! Egy péntek esti vacsora időben úgy gondolná az ember, hogy a választék minden ben a legnagyobb nak kellene lennie! Ez sajnos itt nem jött be! A kint lévő ételek hidegek voltak,egy...
2022.09.30gyerekekkel
Kiváló
Egy hete fedeztük fel a családdal a helyet! Azóta mindennap ide járunk enni. Az étel nagyok finom ízletes, nagy adagok nagyon olcsón. A kiszolgálás , a személyzet elképesztően kedvesek, minden alkalommal mosolyognak mikor bemegyünk hozzájuk! Csak ajánlani tudom őket!!!! Főleg a nyitrai...
2021.08.17a párjával
Kicsit emelkedtek az árak az előző értékelések óta: most éppen 2590 Ft-ba kerül az egy órán belüli korlátlan ételfogyasztás. Véletlen felfedezés volt az utcán sétálva, nem hallottunk még az étteremről. Kellemes meglepetés ért, amikor a pincehelyiségbe lesétálva a nagyon kedves és udvarias...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.02-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással