Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lenyűgöző panoráma, fantasztikus ízek

Rudas Restaurant & Bar Budapest

Kiváló 2019. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. július 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Igazán pompás helyen fekszik, a Rudas fürdő végén, tetején. Akár át is lehet járni a fürdőből. Mi a kinti asztalt foglaltuk le, így tökéletes kilátás nyílt a Dunára, Pestre, szinte az egész városra. Okosan van megoldva, mert egy egész magas üvegfal van korlátként a terasz szélén, így nem hallatszik be a város zaja.
Mi kacsamáj pástétomot rendeltünk, gyümölcs lekvárral pirítóssal előételnek. Ez valami isteni volt, igazából nem is kellett volna mást enni, akkor is elégedett lennék!
De ugyanígy finom volt a sült tarja, és a fehér csoki krém is. Aminek tetején virág szirmok úsztak. Amit meg is ettem. Később kiderült egy japán ehető virág szirmaival díszített a szakács.
Én nagyon elégedett vagyok a hellyel, pincérekkel, ételekkel.
Ajánlom erősen.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Rudas Restaurant & Bar további értékelései

2020.02.18barátokkal
Átlagos
Az egész délutáni fürdőzés után este ettem volna valamit. A választék nem nyerte meg az ízlésemet, mert csupa különleges étel volt. Végül egy gulyáslevest választottam, melynek sem a mennyiségétől, sem az ízétől nem voltam elragadtatva. A kiszolgálás megfelelő volt, a hely igényes kialakítású...
2019.07.29egyedül
Szörnyű
A Rudas Fürdőben való felfrissülést és relaxálást követően adódott, hogy a vele egy épületben lévő Rudas Étteremben egyek valamit. Az elhelyezkedés páratlan, közvetlenül a Duna partján, a Gellért-hegy lábánál, egy igényesen felújított épületben található. A beltér elegáns, szépen kialakított,...