Nivre étterem értékelései

Értékelései
9
8
9
3
0
0
12

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Nivre értékeléseit!

Olvasd el Nivre étterem értékeléseit!

2020. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. január 25.
Sosem voltunk itt, de már 1 milliószor elmentünk előtte. Most úgy döntöttem kipróbáljuk, egy sima szombati ebédre. Már a fogadtatás is kedves, szívélyes. De semmi túlzás. Én ezt szeretem. 4-en mentünk, családosan, mindenki mást rendelt. Hamar megjött az ital, az ételre sem kellett túl sokat várni. Mivel ez egy pizzéria, meglepő volt, hogy ilyen sokfajta ételt tartanak!
Megosztom
Lenyűgöző panoráma, fantasztikus ízek -

Rudas Restaurant & Bar Budapest

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 16.
Igazán pompás helyen fekszik, a Rudas fürdő végén, tetején. Akár át is lehet járni a fürdőből. Mi a kinti asztalt foglaltuk le, így tökéletes kilátás nyílt a Dunára, Pestre, szinte az egész városra. Okosan van megoldva, mert egy egész magas üvegfal van korlátként a terasz szélén, így nem hallatszik be a város zaja.
Megosztom
Tisztességes hely, finom ételek -

Degesz Étterem & Pizzéria Balatonakarattya

2018. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. június 23.
A negatív vélemények ellenére tartottam tőle, de kellemesen csalódtam. A pincérek igen segítőkészek voltak, több egyedi kérésünket is megoldották. Azért csak négy csillagot kapnak, mert egyikük, talán kezdő lehetett, többször az ölembe pottyantotta a maradék kaját, amikor elvitte a tányért. Az ételek korrektül el voltak készítve.
Megosztom
Modern étterem, nagyon finom ételekkel -

Sirály Étterem Visegrád

2017. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. december 11.
Félpanziós ellátás részeként költöttük el két vacsoránkat ebben az étteremben. Mivel nem jártunk még itt, tiszta lappal indult a hely, és azt hiszem ezt meg is őrizte, sőt, az összes csillagot megkapta, amit tőlem lehetett. Belépéskor egyből jött egy pincér, s asztalt ajánlott. Leülés után meg is kaptuk az itallapot, majd abból választva, gyorsan meg is érkeztek az italok.
Megosztom
Nagyon hangulatos kézműves söröző -

Kandalló Kézműves Pub Budapest

2017. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 24.
Egy nagyon finom söröket kínáló söröző, ahol az ételek is szuperek. Segítőkész pincérlányok: ismerik a söröket, amiket felszolgálnak.
Nem volt foglalásunk, mégis találtak egy 3 fős asztalt, ami szintén nagyon kedvező kezdést eredményezett.
Tetszetős beltér, s szerencsére ki lehet kapcsolni a TV-t, amin foci megy, hogy beszélgetni lehessen.
Megosztom
Ha nagyon jó halas ételt akarsz enni, akkor gyere ide -

Ladik Halászcsárda Poroszló

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 24.
Most voltunk nemrég, úgyhogy friss élmények vannak. Mivel kiszorultunk a nagy étteremből, ezért ez volt a második kiválasztott, az értékelések alapján. Nem bántuk meg. Én harcsa halászlevet ettem, meg egy mákosgubás palacsintát. Mindkettő EXTRA finom volt. Bátran ajánlom mindenkinek. A pincér lányok aranyosak, csak sajnos több időt kell várni a kajára mint kéne.
Megosztom
Duna parti szuper hely -

Céltorony Grill & BBQ Budapest

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 18.
Egy blogról jutottam ide, BBQ témában. Egyből megtetszett és a hely bebizonyította, hogy nem tévedtem. Nagyon nyugodt, folyó parti környezet. Új, modern, stílusos étterem. Vicces feliratok. Nagyon finom ételek (mondjuk a hátszín kicsit rágós, de sose ettem még BBQ sütésű húst). Kézműves sör. Barátságos kiszolgálás.
Megosztom
Egy újfajta megközelítése a halas ételeknek -

Halkakas Halbisztró Budapest

2016. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. március 16.
Mivel olvastam róla, el akartam menni ide mindenképp. Sajnos egyszer párommal zárva találtuk, nyitvatartási időben. Ez rossz kezdés volt, de ma megint próbálkoztam. S most már bejutottam. Érdemes volt. Kellemes környezet. Nagyon finom étel (céklás-Sütőtökös harcsa brassói). Barátságos, közvetlen kiszolgálás. Eredeti design.
Megosztom
Békebeli hangulat, mai minőséggel -

Kiskakukk Étterem Budapest

2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. július 6.
Egy elég magas árkategóriás 103 éves étterem, ami ad a hagyományokra, - klasszikus belsőépítészet, bútorok, étlapon fellelhető hagyományos ételek (gulyásleves), de a modernség is jelen van, a különlegesebb ételekben. Sajttal töltött lazac saláta, ami isteni finom, vagy a a lazac steak. A kiszolgálás igazán figyelmes.
Megosztom


TérképX