Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Beugró

Rustic-Bistro BudapestRustic-Bistro Budapest a térképen

Átlagos 2016. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. február 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Operaház mögötti kis sétálóutca számos új keletű vendéglátó egységeinek egyike a Rustic. A fiatalos, trendi vonalat képviselik, a berendezés némi jóindulattal eklektikus, de számomra inkább kusza, erősen keverednek a stílusok, és a koncepció nem igazán világos. Az elnevezésben megjelenő "rusztikusságra" talán a csergével bevont farönk székek utalhatnak, ugyanakkor a nem valami jól sikerült, pink ruhás, hulla-hopp karikás táncosnő félfalat beborító festett képe behoz némi képzavart. Az egyik tartóoszlopra végigragasztott dunai kavicsok is értelmezhetetlenek voltak számomra, bár nyilván ez is a dizájn része.
Ami még furcsa, belép az ember egy bisztróba, ahol elvileg enni (is) lehet, és nem látni sehol ételeket, kivéve 2 db csokis brownie-t egy műanyag tálban lefedve. Mint kiderült, itt az ételeket "frissen" készítik, így még a legegyszerűbb croissant-ra is 10-12 percet kell várni. Nyilván valamilyen félkész termékekről lehet szó, minden esetre én ennyi időt nem tudtam csak a várakozásra rászánni.
Egy indiai kávéból készült eszpresszót ittam. A korty bolti tej tejhabként került felszámításra, mintha macchiato lett volna, ez nem volt valami szimpatikus megoldás a pultos hölgy részéről. A kávékínálat igencsak széles, a világ minden érdemleges kávétermelő vidékéről (Kolumbia, Guatemala, Etiópia, Indonézia, stb.) vásárolnak, de kizárólag 100% arabica kávécserjékből.
Péntek esténként légtánc és rúdtánc bemutatókat tartanak (meglett a magyarázat a pink táncosnőre...)
Összességében vegyes benyomások jöttek a Rusticból, talán még adok később egy újabb esélyt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (11)
Rustic-Bistro Budapest - Külső képRustic-Bistro Budapest - Külső képRustic-Bistro Budapest - BelsőRustic-Bistro Budapest - BelsőRustic-Bistro Budapest - BelsőRustic-Bistro Budapest - BelsőRustic-Bistro Budapest - Étel/italRustic-Bistro Budapest - BelsőRustic-Bistro Budapest - Külső képRustic-Bistro Budapest - Étlap/itallapRustic-Bistro Budapest - Külső kép

Rustic-Bistro további értékelései

2015.04.02barátokkal
A Hajós utca is egyre több érdemleges helynek ad otthont, jót tett neki, hogy sétálóutcává alakították, s ez akkor is így van, ha az itt lakók esetleg bosszankodnak a parkolási mizéria miatt. A nemrég nyílt helyek között egyik a Rustic nevű bisztró, mely nem a mára elfogadott s nagyjából...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
29.387 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Last minute tavaszi akció
Last minute tavaszi akció
05.16-06.02.
Thermal Panzió Igal
76.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval