Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vigyázz a csirkével!

Salad Box - Fővám tér BudapestSalad Box - Fővám tér Budapest a térképen

Szörnyű 2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Salad Box is egyre több éttermet nyit a városban. Frissen készült saláták, a pultban számtalan zöldség, melyekből szabadon választhatunk kombinációt, de vannak előre kialakított menük is. Eddig főleg bevásárlóközpontokban vertek tanyát, de ez az új egységük a Fővám téren kapott helyet. Remek lokáció, a Váci utca kezdőpontja, szemben a Vásárcsarnok és a Közgáz Egyetem, balra a Szabadság híd. Nyilván sok a külföldi vendég, de azért elég meglepő volt, hogy a 2 db alkalmazott közül egyik sem beszélt angolul. Benyomás alapján közép-vagy dél-amerikai spanyol anyanyelvű "vendégmunkások" lehettek. Alapvetően mosolyogtak, de egyáltalán nem voltak készségesek, és az ételekről, a választható fogásokról, menükről semmilyen tájékoztatást nem adtak, termékajánlás sem történt. Pedig angolul tudtunk volna kommunikálni. Szerintem azért a puszta mosolygásnál többet lehet elvárni kiszolgálás és szervíz címén.
Az ételt a pultnál kell megrendelni és kifizetni, majd önkiszolgáló módon tálcán lehet az asztalunkhoz vinni - magunknak, nincs kiszolgálás. Helyben fogyasztás esetén is papírdobozba teszik az elkészített salátát.
Én a saját összeállítást választottam, ami 5 zöld-húsmentes össztevőt és egy adag grill húst tartalmaz, valamint öntetet, 1590 Ft-ért. A választásom: gomba, jégsaláta, kukorica, sárgarépa, főtt tojás, valamint grillezett csirkemell volt, joghurt és citrom öntettel. Elég jó adag, a papírdobozt tele rakták, de a hasonló stílusú, szintén nem olcsó Fruccolában ennál nagyobb, bőségesebb az adag.
Ránézésre oké volt minden, azonban a csirkemell egyszerűen ehetetlen volt. Nagyon kellemetlen mellékíze és szaga volt, azt nem tudom, hogy romlott volt-e, vagy csak újramelegített/ újramikrózott, vagy elkészítés előtt nem megfelelően tárolt? Mindegy, a lényeg, hogy nem lehetett megenni, mehetett a kukába. Mivel elviteles a rendszer, ez nyilván csak utólag derült ki. Soha többet ide!
Amúgy ettem már más Salad Box-nál, ahol sosem tapasztaltam ilyesmit, a Nyugati téri egységük például kifejezetten kellemes és szimpatikus volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Salad Box - Fővám tér Budapest - Külső képSalad Box - Fővám tér Budapest - Étel/italSalad Box - Fővám tér Budapest - Étel/italSalad Box - Fővám tér Budapest - BelsőSalad Box - Fővám tér Budapest - BelsőSalad Box - Fővám tér Budapest - BelsőSalad Box - Fővám tér Budapest - BelsőSalad Box - Fővám tér Budapest - Étel/italSalad Box - Fővám tér Budapest - Étel/ital

Salad Box - Fővám tér további értékelései

2018.04.21egyedül
Nos, nem szívesen mondanék ellent az előttem író, sokat látott és evett kollégának, de nekem nem volt ez ma ilyen negatív élmény. Éppen itt kopogtatott belül az éhség, végig a rakparton teleültek mindent a turisták, és itt láttam egy szabad piaci rést, ahová benyomulhattam. A hölgy a pultnál nem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel