Egy kis lyuk a hely, nincs mosdó, de még egy kézmosónak sem jutott hely. A beltérben nem lehet enni, csak kint a teraszon. Ha nem esik az eső, akkor végül is nem gond, bár most már kezd egy kissé hideg lenni a kültéri programokhoz. Az étlap mindössze 5 + 1 tételt tartalmaz. Sima burger (1990 Ft), sajtburger (1990 Ft), csípős-sajtos burger (2390 Ft), dupla szarvasgombás burger (2390 Ft), a speciál burgerben 3 hússzelet van 2790 Ft-ért, valamint van sült burgonya (690 Ft). Ásványvíz 590 Ft, dobozos Cola, Sprite, Fanta 690 Ft + dobozdíj, sör 990 Ft. A szósz itt nem ingyenes, + 390 Ft. Két féle kis üveges sörük van, Peroni és Birra Moretti. Hogy miért az olasz vonal mellett döntöttek, ki tudja? Két külföldi fiatalember dolgozott alkalmazottként, a hússütő fekete srác, a másik arab, közel-keleti vagy észak-afrikai. Magyarul nem tudtak, angolul megbeszéltük a főbb paramétereket. Szerintem ez nem szolgáltatás, nem ajánlottak semmit, nem kérdeztek semmit, fizettem, kaptam egy csipogót és vártam. Nem sokat, kb. 5-6 perc múlva el is készült a burgerem. Kinézetre teljesen olyan volt, mint amit DEndre is feltöltött. A hús túl volt nyomva a zsemle szélén, és az megégett és száraz-kemény lett. A hús nem volt elég szaftos, a majonézes alapú LAB szósz nekem nem igazán jött be, nagyon leuralta az egészet, ráadásul tocsogott benne az egész szendvics, kis túlzással. A hús és az olvadt sajtszelet mellett csak minimális mennyiségű sült hagyma és uborka volt benne, de nagyon spórolósan. A távozó vendégek után az asztalokat nem törölték le. Az asztalok csupaszok, nincs rajtuk terítő, tálcát sem használnak. Az ételt papírzacskóban kapod meg. Evőeszköz értelemszerűen nincs, az asztalon találsz szalvétát, ha kell. Kell, hidd el. Ez nálam 3 pontot ért, de azért ajánlottra tettem, hátha másnak jobban tetszik.