Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jobbacska kocsma, az egyedi hangulat emeli ki az unalmas mezőnyből

Sörpatika - Örs Vezér tere BudapestSörpatika - Örs Vezér tere Budapest a térképen

2016. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. december 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeretem ezeket a Sörpatika-Borpatika elnevezésű helyeket, mindig is híve voltam az egészséges életmódnak, és mivel lehet kellemesebben áldozni az egészségnek, mint a sörrel és a borral?
A Sörpatika a Sugár áruház mellett működik, az Őrs vezér téren, egy másik söröző [moderálva - a szerk.] mellett. Itt, a másik egységgel ellentétben, nincs farkasordító hideg, mindamellett krétával felírták egy fekete táblára, hogy ha hideg a pad, akkor a pultnál kérjünk párnát, de vigyük vissza, mert különben nem lesz min ülni.
Megpróbáltam mosolyra fakasztani a pultos hölgyet az alkoholmentes sörök szapulásával, miközben alkoholmentes sört rendeltem, mind vártam, mikor kérdezi meg, hogy ha ennyire útálom, akkor mi a fenének rendelem, de nem kérdezte meg. Őszintén szólva azért iszom néha alkoholmentes sört, mert amíg bele nem szagolok megadja a sör illúzióját. Utána már nem, mert pocsék ízre és szagra egyaránt. Gössert kértem 375 ft volt (0,33). Forralt bort itt legkevesebb 2 decire adnak, 330 ftért. A beltér hangulatosnak mondható. Tévé megy, amit nem szeretek, szerencsére épp síugrást közvetítettek, ami csak jobb, mint mondjuk egy szappanopera.
Nem elképzelhetetlen, hogy betérek még ide, bár a választék meglehetősen kommersz, Varga borok, nagyipari sörök. A tömények is kommerszek zömmel, de akad közöttük néhány tisztes ital, Panyolai és Gusto pálinkák, a 2 cl 240 és 480 között mozog. Nem rossz hely ez, én szerettem itt lenni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Sörpatika - Örs Vezér tere Budapest - BelsőSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - BelsőSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - BelsőSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - BelsőSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Étlap/itallapSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - BelsőSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - EgyébSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Külső kép

Sörpatika - Örs Vezér tere további értékelései

2019.02.24egyedül
Gyenge
Igazi lepattant külvárosi csehó az Örs vezér téren, mögötte a HÉV végállomás, előtte a Sugár oldalbejárata, felette a gyalogoshíd a Sugár és az Árkád között. Éjjel-nappali nyitva tartással, legalábbis a felirat szerint. A blokkon olvasom, ez a B pavilon. Már évtizedek óta van itt ivó, bár a név...
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval