Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Talán csak megszokásból indultam tovább...

Sörpatika - Örs Vezér tere BudapestSörpatika - Örs Vezér tere Budapest a térképen

Gyenge 2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 24.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Igazi lepattant külvárosi csehó az Örs vezér téren, mögötte a HÉV végállomás, előtte a Sugár oldalbejárata, felette a gyalogoshíd a Sugár és az Árkád között. Éjjel-nappali nyitva tartással, legalábbis a felirat szerint. A blokkon olvasom, ez a B pavilon. Már évtizedek óta van itt ivó, bár a név lehet, hogy változott, én az elmúlt 5-6 évben már a Sörpatikára emlékszem. Valószínű, ha most akarnának egy ilyen bodegát ide felhúzni, akkor nem kapnának rá építési engedélyt. Az ajtón belépve egy fűtetlen fedett, hosszú folyosószerű verandára érkezünk, amelynek mindkét oldalán egyszerű faasztalok és padok vannak. Az egy fős hölgy személyzet a pultban készített italt, mondta, hogy az asztalnál van a kiszolgálás, üljek le bárhová. Csak egy gyors kávét kértem reggel (10 óra magasságában), egy kisebb társaság már akkor a rövid + sör kombónál tartott. Törzsvendégeknek tűntek, mert a pultos hölgy hosszasabban elidőzött náluk.
Kommersz italkínálat, Soproni és Gösser sörök, kommersz rövidek.
Az eszpresszót tejjel kértem, tejszínnel kaptam. Mantaro kávé, az éppen iható kategória, de inkább nem jó, mint jó. 240 Ft, olcsó, az igaz, de olyan is. Ez az a kávé, amibe hiába teszel bármit - tejet, tejszínt, cukrot - nem lesz tőle jobb. Legokosabb gyorsan lehúzni és menni a dolgunkra. A torkomban maradó kellemetlen kesernyés kaparó ízt a közeli pékségben orvosoltam egy kis sós aprósütivel.
A falakon elnyúlt, megfakult italreklámok, a táblán sokszor átírt, átjavított akciók, a falnál játékgépek, a monopólium bevezetése előtt ebből biztosan jó bevétel jött.
Ez a patika nem gyógyír semmire.
A Sörpatika egy hasonszőrű, mondhatni ugyanilyen épületben folytatódik, ott Soproni helyett Ászok van. Egykutya, szerintem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Sörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Külső képSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Külső képSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - BelsőSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - BelsőSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Étlap/itallapSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Étlap/itallapSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Étel/italSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Külső képSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - BelsőSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Külső képSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Külső képSörpatika - Örs Vezér tere Budapest - Külső kép

Sörpatika - Örs Vezér tere további értékelései

2016.12.23egyedül
Szeretem ezeket a Sörpatika-Borpatika elnevezésű helyeket, mindig is híve voltam az egészséges életmódnak, és mivel lehet kellemesebben áldozni az egészségnek, mint a sörrel és a borral? A Sörpatika a Sugár áruház mellett működik, az Őrs vezér téren, egy másik söröző [moderálva - a szerk.]...
Népszerű szállások a környéken
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Előszezoni szuper akció
Előszezoni szuper akció
2024.06.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
49.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Relax Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2024.12.24-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!