Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Titkos kód

Starbucks - Baross tér BudapestStarbucks - Baross tér Budapest a térképen

Átlagos 2017. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. április 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Keleti pályaudvar közelében, a 7-es buszok megállójánál lévő Starbucks Kávézó. A dizájn és a dekoráció hasonló, mint a többi Starbucks-ban, nagy alapterületű, nagy belmagassággal, galériás, és még kiülős asztalok is vannak az utcán a bejárat mellett, de ez szerintem több okból is kerülendő, egyrészt a jelentős autós és buszforgalom kipufogógázok, másrészt az utcán csapatozó nem túl kulturált egyének miatt.
Azt értem valahol, hogy az üzletpolitika diktálja az egységes árakat a Starbucks láncon belül, de amit esetleg elfogadhatóbbnak vagy legalábbis reálisabbnak érzek egy igényes belvárosi irodaházban vagy egy budai bevásárlóközpontban, hogy a Bazilika előtti teret ne is említsem, azért az nagyon nem ugyanaz, mint a koszos-szürke-zajos Baross tér. Ezek alapján az árakat még inkább irreálisnak tartom itt. Egy latte ezres körül kezdődik (3 féle méretben kapható, ez a közepes), de ha ízesítve van sziruppal, vagy tejszínhabbal a tetején, akkor még több pár száz forinttal. Szendvicsek, muffin, tortaszeletek hasonló kínálatban, mint a többi kávézójukban, jól néznek ki, frissek és finomak is.
Ez esetben kiszolgálásról nem nagyon beszélhetünk, mert a pultnál kell rendelni és fizetni az egyik alkalmazottnál, míg a másik adja ki a kávét. Az asztalokhoz mindenki maga viszi fel "önkiszolgálva". A csésze alá nem adnak kistányért. Cukrot, édesítőt a falnál lévő pultnál mindenki maga adagolhat a kávéjába. Kiskanalat külön kellett kérni, mert azt sem adtak a kávé mellé és az önkiszolgáló pultban sem volt.
A kávé standard minőség, nem tapasztaltam semmi különbséget, mindenütt ugyanolyan, bármelyik Starbucks-ba megyünk, ez pozitívum.
Az emeleten lévő mosdó kóddal nyílik, ami a blokkra van ráírva, hogy kizárólag a fizető vendégek használhassák. A galériaszint és a mosdó tisztasága nem makulátlan, a földszinti rész rendben volt ilyen szempontból.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Starbucks - Baross tér Budapest - Külső képStarbucks - Baross tér Budapest - Külső képStarbucks - Baross tér Budapest - Étel/italStarbucks - Baross tér Budapest - BelsőStarbucks - Baross tér Budapest - BelsőStarbucks - Baross tér Budapest - BelsőStarbucks - Baross tér Budapest - BelsőStarbucks - Baross tér Budapest - BelsőStarbucks - Baross tér Budapest - BelsőStarbucks - Baross tér Budapest - Étel/italStarbucks - Baross tér Budapest - Étel/ital

Starbucks - Baross tér további értékelései

2022.11.25egyedül
Átlagos
Úgy beugrott a szemem elé a kivilágított cégérfelirat, ahogy kiléptem a pályaudvarról, na, hát akkor talán ott egy kávét... a Starbucks azért mégsem egy pályaudvari büfé. Be is tódultam egyedmagammal, de ott bent azért voltak már mások is. Sorban álltunk. Mindenféle náció, mint Ellis szigetén....
2018.08.12egyedül
Kiváló
5 hónappal ezelőtt voltam először Starbuck's kávézóban. Régóta szerettem volna már elmenni ide, eddig sosem volt rá lehetőségem. Egy kávé alapú csupa csokoládés jeges italt kértem, ami maga volt az álom. Eddig három alkalommal voltam ugyanabban az üzletükben, az első két alkalommal nagyon kedves...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
129.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.12.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval