Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Koktélok akcióban

Steam Budapest BudapestSteam Budapest Budapest a térképen

Kiváló 2023. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. október 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tavaly ősszel, a nyitásuk után nem sokkal már írtam egy hosszabb értékelést a Steamről, elsősorban a konyha teljesítményére fókuszálva egy hétköznapi ebédmenün keresztül, akkor az étterem belső zárt részében a földszinten ülve. Most újabb látogatásra került sor, ezúttal estefelé, egy kedvező koktélakcióra "haraptunk rá". Igazából el sem hittük, hogy igaz, és nincs semmi beugrató vagy trükk az egészben, de igaz volt és minden teljesen korrekt. Az "egyet fizet, kettőt kap" akció keretében, minden, a koktél itallapon szereplő tételre igaz volt az akció, továbbá a gin+tonic és a Signatures italokra is, bármelyiket lehetett rendelni, és a kettő ital közül az olcsóbbat ingyen kaptuk. Értelemszerűen, ha a két ital azonos áron volt, akkor az egyik ingyen, avagy a kettő együtt logikusan féláron. Így végül 4 kiváló és különleges italt ihattunk kettőnek az áráért. Azért valljuk be, alapból nem egy olcsó hely, a 3000 Ft feletti koktélokra még +13% kötelező szervizdíjat is felszámolnak, szóval 8500 Ft-ért kaptuk a 4 italt, de egy hangulatos teraszon, szép időben, értő és kedves kiszolgálás mellett. Több ajánlást, segítséget is kaptunk a választáshoz a pincérünktől. Úgy éreztük, hogy ez így egy igazán korrekt ajánlat volt.
Az italok: Let that man-go (mezcal, mangó, kókusz), Water Lily (érlelt rum, Amaretto likőr, fehér vermut, bodza), Negroni Rosato (Aperol, epres gin, Mancino Sakura), Moscow Mule (vodka, gyömbér, lime, menta).
Sok vendég volt, a többség a teraszon foglalt helyet, fele-fele arányban külföldiek és magyarok. Egy fiatal DJ zenét is szolgáltatott a vendégek részére, sőt, még kérni is lehetett. Nem a mi stílusunk volt, leginkább a mai fiatalok által kedvelt nemzetközi, arctalan, lélektelen tüccögős nóták.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (32)
Steam Budapest Budapest - Étlap/itallapSteam Budapest Budapest - Étlap/itallapSteam Budapest Budapest - Étel/italSteam Budapest Budapest - Étel/italSteam Budapest Budapest - Étel/italSteam Budapest Budapest - Étel/italSteam Budapest Budapest - BelsőSteam Budapest Budapest - MosdóSteam Budapest Budapest - BelsőSteam Budapest Budapest - BelsőSteam Budapest Budapest - Külső képSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - EgyébSteam Budapest Budapest - Egyéb

Steam Budapest további értékelései

2022.10.07egyedül
Kiváló
Ismét elkezdődött az őszi Étteremhét rendezvény, így átnéztem a részt vevő éttermeket, melyikben nem jártam még, illetve melyik van elérhető közelségben, a belvárosban? Így találtam rá új résztvevő étteremként a STEAM-re, amely történetesen az első igazi munkahelyem helyén található az V. kerület...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval