Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kitűnő rétesek

Strudel Hugó BudapestStrudel Hugó Budapest a térképen

Kiváló 2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azt hittem, felfedeztem egy vadonatúj rétesezőt, de kiderült, hogy már 3 hónapja nyitottak, a Kertész utca és a Wessselényi utca sarkán. Egy elég meredek lépcső visz fel a bejárathoz, de csak pár lépcsőfokot kell leküzdeni, hogy bejussunk a rétesezők Mekkájába. Édes és sós rétesek a pultban ízlésesen tálalva, 350 Ft-os egységáron. Itt egyetlen rétesvéget sem látni, azt ugyanis automatikusan a kóstoló kosárba helyezik és a beérkező vásárlók ezeket megkóstolva dönthetnek, hogy melyikből szeretnének vásárolni. Nagyon szimpatikus és ügyes ötlet szerintem!
Egy házaspár működteti a rétesezőt, a pult mögötti konyhában frissen sülnek a házilag készített rétesek, saját recept alapján. Vékony tészta, amely duzzad a sok tölteléktől. Az utcán enni emiatt nem is könnyű.
Kedvencem a gesztenyés-meggyes rétes volt, de a túrós-meggyes, az áfonyás-rizses és a mákos is nagyon ízletes. A sósak között spenótosat és káposztásat is készítenek, sőt még lecsósat is. A szilvás-csokisat is szívesen megkóstolnám, de arra majd a következő látogatáskor kerül sor.
Pici alapterületen a fal menti könyöklőnél, valamint egy darab vintage stílusú asztalkánál lehet helyben enni.
A rétesek mellé jóárasított árukapcsolással cappuccinot vagy a Super Juice tartósítószer mentes gyümölcs- és zöldségleveit ihatjuk 700, ill. 880 Ft-ért (1 db rétessel együtt).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Strudel Hugó Budapest - Étel/italStrudel Hugó Budapest - Étel/italStrudel Hugó Budapest - Külső képStrudel Hugó Budapest - Külső képStrudel Hugó Budapest - BelsőStrudel Hugó Budapest - BelsőStrudel Hugó Budapest - BelsőStrudel Hugó Budapest - Étel/italStrudel Hugó Budapest - Étel/italStrudel Hugó Budapest - Étel/italStrudel Hugó Budapest - Étel/italStrudel Hugó Budapest - Belső

Strudel Hugó további értékelései

2018.02.11egyedül
Könnyen csalódik az ember, ha túlságosan felajzva megy az első randevúra. Én is így jártam Strudel Hugóval, "aki" az Itt Jártamon tetszett meg. Aztán egy közösségi oldalon is lekádereztem, és beleestem fülig. Leginkább a juhtúrós, baconosba, de az édesek között is voltak érdekes újdonságok....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Nyaralás Duna Relax módra
Nyaralás Duna Relax módra
06.21-08.31.
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval