Itt, ugyebár szűkített kínálat van, éppen csak, hogy bárki megérezhesse, milyen lenne, ha az igaziban eltöltene egy jó ebédet. A rakott krumplira csábultam el, de, miután Szaletly, hát rögtön tudjuk, hogy ez nem olyan rakott krumpli, hanem amolyan Szaletly-féle. A fizetési procedúra továbbra is zavar, már korábban említettem máshol, valahogy ez nincs rendben. Te szolgálod ki magad, te mész a tálcádért, te kóvályogsz vele, de ha akarod, ha nem szervizdíjat kell fizetned, a kutya sem kérdezi, benne van a számlában. Nem csak a Szaletlynél, mindenhol. Hát jó, nyilván vannak a járulékos összegek. . . aztán rögtön rád van szelíden kényszerítve, hogy a fizetésnél előre adj borravalót, odanyomják az orrod elé, ez zavar. Nem kaptam még semmit, de már kétféle pluszpénzt is kell fizetnem. Ezt úgy csodálkozva megjegyeztem, az ember erre kicsit ingerülten kinyomta, hogy jó, akkor ne fizessen, nem kell, és nullára nyomta. , Én meg mondtam, hogy nem az a lényeg, hogy nem akarok borravalót adni, de nem így. És benyomtam megint egy bizonyos százalékot. Erre ő megint kinyomta. Hülye egy játék. Minderről a rakott krumpli semmit nem tehet, ő elkészült és nagyon finom is volt. És úgy néz ki, mint a képen. Szokatlan, hogy a napközis tálcádat nem kell elvinned sehová, semmilyen tárolóba, hanem csak úgy ott kell hagyni az asztalon. Régebben mindig azt gondoltam, hogy aki otthagyja egy gyorsétteremben, az mekkora tahó! Most újra kell tanulnom az egészet. Egyébként meg a rakott krumpli ára eredetileg 4950 forint + szervizdíj, + borravaló.