Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az élet túl rövid egy rossz kávéhoz is

Szalonspicc Borbár & Kávézó BudapestSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest a térképen

Átlagos 2018. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 15.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk", ehhez a szlogenhez, amelyet a Szalonspicc falán olvastam, annyi kiegészítő megjegyzést tennék, hogy szerintem ahhoz is túl rövid, hogy rossz kávét igyunk, szóval kávéfronton van még hová fejlődni.
Helyszín a II. kerület, a Mammut Plaza és a Fény utcai piac mögött, a sétálóutca eleje, a Millenáris is csak pár méternyi távolságra.
Amikor erre jártam, mindig szimpatizáltam. Klasszul nézett ki a kiülős terasz, jó hangulatban borozó, iszogató párokat, barátokat láttam itt mindig üldögélni.
A borozás autóvezetés miatt ezúttal sem volt aktuális, és egyedül járva amúgy sem szeretek alkoholt inni, így egy kávéra tértem be, de hogy meg tudjam nézni a belső részt is, bent ültem le.
Erre láthatóan a 2 fős személyzet nem volt felkészülve, a pulttal szembeni bárasztalnál egyrészt az ő személyes cuccaik voltak kirámolva, a másik asztalon és széken pedig dekorációs elemek, amelyeket készültek valamikor felszerelni.
Így inkább bementem a belső részbe, ahol a piros falak és a hatalmas BAR felirat uralják a teret, valamint olyan elmés gondolatok, mint amivel kezdtem a beszámolót.
Megnézegettem a borlapot, kb. 60 féle borból és 15 pezsgőből, habzóborból lehet válogatni. Magyar és külföldi borokat is tartanak, inkább középkategóriásakat, 1000-1500 Ft körüli deciáron.
Néhány egyszerűbb ételt kínálnak: wrapot, burgert, salátát.
Cagliari névre hallgató olaszos pörkölésű kávéjuk gyatra. Nem ajánlom! Egy eszpresszó 490 Ft, még fele ennyit sem ért meg. (a 3 csillag nem a kávénak szól, az kettes alá)
Viszont kérés nélkül kaptam vizet a kávéhoz, ez manapság már értékelendő, mert nem alapvető.
A mosdó elfogadható tisztaságú.
Összességében azt kell mondjam, hogy kívülről egy kicsit többet belegondoltam ebbe a helybe, mint amit tudott nyújtani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (17)
Szalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Étel/italSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - BelsőSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - BelsőSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Étel/italSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - EgyébSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - MosdóSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - BelsőSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - BelsőSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Külső képSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Külső képSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Külső képSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Külső képSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Külső képSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - BelsőSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - BelsőSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Külső képSzalonspicc Borbár & Kávézó Budapest - Egyéb

Szalonspicc Borbár & Kávézó további értékelései

2024.01.07barátokkal
Kiváló
Kedves és hangulatos borbár a Mammut mögött. A kiszolgálás hibátlan, ahogy a választék is. Egyedi borválaszték a világ minden tájáról, de magyar borok is képviselik bőven magukat.
2014.01.22barátokkal
Borbár a Lövőház utcában. Magasított székek, közepes borválaszték, egyetlen tétel sem tudott lázba hozni, mondjuk az is tény, hogy borműfajban magas az ingerküszöböm. A falon szexi plakát, csinos női lábak borospohár mellett némi borral. A felszolgáló szőke lány igencsak mutatós. Az...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval