Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A gyerekvasút megállójában

Szépjuhászné Büfé-Étterem BudapestSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest a térképen

2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 5.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A számtalan pozitív értékelés tett kíváncsivá, vajon mit tudhat ez a hely? A gyerekvasút ablakában többször is láttam, amikor a gyerekekkel kirándultunk, de mivel mindig a 2 végállomás között utaztunk, nem volt alkalmunk itt kiszállni.
Egy nagyon egyszerű büfét kell elképzelni, kiszolgálás és fizetés a pultnál, kizárólag készpénzzel, ha elkészül az étel, nem hozzák ki az asztalhoz, hanem érte kell menni. Leülni a sörreklámos napernyők alatt lehet egyszerű hosszú faasztaloknál, támla nélküli padokra.
Az ételválaszték nagyon sokszínű, van hétköznap 2 fogásos napi menü, magyaros ételek, pl. lecsó, pörköltek, kolbász, de vannak frissensültek, rétes, szendvicsek, sőt főtt kukorica is. Rántott sajtot kértem (1190 Ft), mivel a köretet nem kérdezték meg, számomra is meglepetés volt, hogy mit fogok hozzá kapni (fűszeres sült krumplit kaptam), a tartárért +100 Ft-ot kellett fizetni. A sajt és a krumpli is helyben frissen készült, kb. 10-12 percet kellett rá várni. Elég nagy adag, 2 db sajt, és rengeteg sok krumpli hozzá.
Főleg erre kirándulók járnak ide, és ami furcsa volt, jelentős számban idősebb urak, de ők csak iszogatni (talán környékbeli lakók? nem tűntek egyáltalán túrázóknak). Szóval egy kicsit kocsma-teraszos hangulat volt, de mindenki kedves.
Bár a tányér eldobható műanyag, viszont az evőeszközök acélból vannak, és jó minőségűek.
Elég nagy ingyenes parkoló van a Budakeszi út mellett, ahonnan több túraösvény is indul, valamint játszótér is van, így gyerekekkel is jó program lehet ide kilátogatni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (11)
Szépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - Étel/italSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - Étel/italSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - EgyébSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - EgyébSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - EgyébSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - EgyébSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - EgyébSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - EgyébSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - EgyébSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - EgyébSzépjuhászné Büfé-Étterem Budapest - Egyéb

Szépjuhászné Büfé-Étterem további értékelései

2021.06.21egyedül
Átlagos
Jókai bablevest és kólát kértem. A kóla meleg volt, kérdeztem van-e hideg, volt, kaptam. Miért nem a hideget adták elsőre? A bableves felejthető volt és elég kis adag. Nem fogok rászokni. Régen sokkal jobb volt ez a hely.
2016.05.24egyedül
Kiváló
Többször direkt tervezzük úgy kirándulásunkat, hogy ott együnk, mert jól főznek, az árak is kedvezőek, jó nagy adagokat kapunk. Szimpatikus, hogy a kenyeret külön nem is számítják fel. Egyik nap futás után éhesen estem be, zsíroskenyeret szerettem volna enni, nem volt, de egy perc alatt kentek...
2016.05.13gyerekekkel
Kiváló
Ne ítélj elsőre. A kívülről a szocializmus idejét idéző, meglehetősen ütött-kopott büfében hatalmas adagok, isteni házias ízek fogadják a vendéget. Életünk legfinomabb krumplis tésztáját ettük ott de a hurka-kolbász vagy a bableves is mennyei. Kint a gyermekvasút megállójánál lévő padoknál lehet...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Napi ár
2024.12.24-ig
Hunguest Saliris Egerszalók
68.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval