Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Üvegből készült söröspohár a Népszigeten - bármily hihetetlen, csak itt

Sziget Büfé BudapestSziget Büfé Budapest a térképen

2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Első ízben délről közelítettük meg a Népszigetet, az első egység, ahol megálltunk a Sziget sörkert volt, melynek kínálata a balatoni strandbüféket idézi. Hekk, sült kolbász, rántott ez meg az, pörköltek.
Mi mást rendeltem volna, mint pacalt, mely kellően szaftos volt, állaga nekem megfelelt, biztos lennének, akik szerint nem főtt eleget, ez már ilyen, van, aki szereti, ha van harapása a pacalnak, ha al dente, mint a megfelelően főzött olasz tészta, s van, aki teljesen puhára főve kedveli, amikor már nincs tartása és szétomlik a szájban.
Kifejezetten jó volt a savanyú almapaprika és az erős paprika, ízre, állagra egyaránt. Nagy kár, hogy igen gyenge kenyeret adnak mellé. 2600 volt a pacal, ha jól emlékszem, jó vételnek ítéltem, bár az adag nem gigantikus, nekem pont megfelelt.
A kiszolgálás nagyon kedves.
Asahi megacég sörgyárainak főzeteivel öblíthetjük torkunkat, tartanak csapon Pilsner Urquellt és hidegkomlós Drehert is, az árak büfészinten középmagasak, egy korsó 1300 ft.
Ez volt az egyetlen hely a Népszigeten, ahol a sört üvegpohárba csapolják, nekem ez is fontos szempont, gyűlölöm a műanyagpoharakat, ha csak tehetem elkerülöm.
Négy pontot megér a hely, az atmoszféra tekintetében is, bár azt leginkább a vadregényes környezet adja.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (14)
Sziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - EgyébSziget Büfé Budapest - Egyéb

Sziget Büfé további értékelései

2023.10.28barátokkal
Átlagos
Minden tekintetben retró hely a Népsziget déli részén. Este, sötétedés után egy kicsit para a környék, a Blairwitch Project filmet megidéző, pláne, hogy a Népsziget bizonyos részein hajléktalan kolóniák is tanyát vertek. Sajnos, ilyen világot élünk, de a hajléktalanoktól való mindennemű félelem...
2016.02.26a párjával
Kiváló
Sok helyen kóstoltunk már hekket, de ez mindent visz. Ez az etalon, friss ,akkor kezdik el sütni amikor felveszik a rendelést. Ízletes,nincs rajta vastag panír , nem olajos, se nem sós se nem sótalan, egyszóval tökéletes. Így aki szereti ezt a tengeri halat, mindenképp ki kell ezt a helyet...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.05.06-ig
Hotel Villa Völgy Eger
87.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyugdíjas ajánlat
Nyugdíjas ajánlat
05.26-06.21.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval