Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gyorsan, olcsón indiait

Taste Of India Express BudapestTaste Of India Express Budapest a térképen

2018. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. január 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
2018-ban nyitott kis indiai gyorsbisztró a Jászai Mari térnél.
A másik egységük a Lónyay utcában működik.
A személyzet indiai, kedves mosolygós fiatalemberek, eddig 3 alkalommal ettem már náluk, helyben és elvitelre is. Magyarul gyengén beszélt a személyzet, de angolul gördülékenyen folyt a társalgás. Amikor meséltem, hogy én is jártam már Indiában, még szélesebb lett az őszinte mosoly az arcukon. A lány fekete fejkendője alapján ők muszlim vallású indiaiak.
1200 Ft-ért lehet menüt választani, 2 féle curry-s mártásos csirkés vagy paneer sajtos főétel basmati rizzsel (a vega 1000 Ft-ba kerül). Általában 5-6 féle húsos, valamint 4-5 féle vegetáriánus étel szerepel a napi kínálatban, melyet a pultból adagolnak ki. Az étlapon igaz, 10 féle olvasható, de egyszerre soha nincs mindegyik. Nekem pl. a mangós csirkét még sosem sikerült elcsípni, pedig arra kíváncsi lennék.
Legutóbb kókuszos csirkét és lencse dahl-t ettem, de korábban a Chicken Tikka Massalát és a vajas csirkét is kóstoltam. Elég nagy adagot kaptam, a rizs szinte sok is volt, a húsos főételben viszont a hús aránya azért lehetett volna több. A mártások egymással összehasonlítva elég hasonlóak, nem annyira karakteresek az egyes fogások. Ár-érték arányban szerintem teljesen rendben van.
A véleményem szerint legjobb hazai indiai éttermek színvonalához azonban nem ér fel.
Sajnos a menünek nem képezi részét a kenyér (roti vagy naan), de külön lehet rendelni. A hűtőben 3 féle lassit láttam, melyeket palackozva árusítanak, elvitelre is.
Maga a hely egy szuterén a Hollán Ernő utca sétálós szakaszán, ahol a troli kifordul a végállomásról, egyszerű, szinte semmilyen berendezés, magasított asztalok bárszékekkel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (10)
Taste Of India Express Budapest - Külső képTaste Of India Express Budapest - Étel/italTaste Of India Express Budapest - Étlap/itallapTaste Of India Express Budapest - Étlap/itallapTaste Of India Express Budapest - Külső képTaste Of India Express Budapest - Étel/italTaste Of India Express Budapest - Étel/italTaste Of India Express Budapest - BelsőTaste Of India Express Budapest - BelsőTaste Of India Express Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
79.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval