Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Báltermi hangulat modern kiegészítőkkel

Teátrum Café & Bistro BudapestTeátrum Café & Bistro Budapest a térképen

Kiváló 2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 8.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagymező utca, az Operettszínház impozáns, fáradt rózsaszínű épülete, bal oldalon a jegypénztár, jobb oldalon a kávézó. Szerintem jó kezdeményezés, hogy a színházakat nyitottá teszik ily módon a "külsős" látogatók számára, nemcsak azoknak, akik valamelyik előadásra jegyet vettek. Megjegyzem, ide kifejezetten az ittjartam.hu-n kaptam inspirációt, a fotók alapján, nem azért, mintha az előző értékelők olyan pozitív véleményt mondtak volna. Nem színházi előadásra érkeztem, kifejezetten nem szeretem az operettet.
Szép nagy, tágas, részben árnyékos terasz, igényesen felújított díszkő burkolat, az utcán csökkentett forgalom, jórészt trolik és taxik, viszont szemben épület renoválás zajlik, ezért a terasznak inkább a belső részei ajánlhatóak.
Mivel kíváncsi voltam a belső kialakításra, így nem volt kérdéses, hogy inkább a benti asztalok közül választok. Tágas, mint egy bálterem, a plafon különösen díszes. Bentről közvetlen átjárás a jegypénztár és a színházterem felé.
Összességében a tér nincs kitöltve, a belső tér nincs feldobva, megcsinosítva. Az asztalláb összegyűrt szalvétával volt kitámasztva, hogy ne billegjen. Ha nem is elegáns, de praktikus és célorientált megoldás. Nem billegett.
A pultban izgalmas sütemények, nem újhullámos, de nem is a klasszikus régi vonalas szeletek. Árban 750 Ft környékén. Narancsos-trüffel, csoki, Sacher.
Az étlapon mindenféle népszerű bisztrós étel, Cézár saláta, gombás rizottó, krémlevesek, napi ajánlat, quesadilla, pulled pork szendvics. Hétköznap 2 fogásos ebédmenü 1390 Ft-ért. Az aktuális ajánlat a facebook oldalon elérhető. 10 órás nyitástól villásreggeli (750-1500 Ft, ital nélkül). A tábláról kértem egy bolognai spagettit, jó döntés volt, hogy beértem a kis adaggal (1090/2190 Ft). Kifejezetten jól sikerült fogás a maga nemében. 10% kötelező szervizdíj.
Laza, barátságos, pörgős személyzet.
Kulturált mellékhelyiség, sok WC-vel.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Teátrum Café & Bistro Budapest - Külső képTeátrum Café & Bistro Budapest - Étlap/itallapTeátrum Café & Bistro Budapest - BelsőTeátrum Café & Bistro Budapest - BelsőTeátrum Café & Bistro Budapest - Étel/italTeátrum Café & Bistro Budapest - Étel/italTeátrum Café & Bistro Budapest - MosdóTeátrum Café & Bistro Budapest - MosdóTeátrum Café & Bistro Budapest - Étel/italTeátrum Café & Bistro Budapest - BelsőTeátrum Café & Bistro Budapest - Külső képTeátrum Café & Bistro Budapest - Külső képTeátrum Café & Bistro Budapest - Külső kép

Teátrum Café & Bistro további értékelései

2024.04.26a párjával
Kiváló
Nagyon kellemes hangulatú kávézó ,Színházon belül nagyon kedves dolgozok !Kedvenc helyem már évekóta! Egy színházi darab sem volt csalódás !Carmen gyönyörű volt,profi munka!
2018.06.14csoporttal
Átlagos
Az Operettszínházba délutáni előadásra érkeztünk, s előtte közös ebéd volt a "Teátrum Café"-ban. A helyiség és a berendezés nagyon szép. A menü átlagos, vagy kicsivel átlag alatti, a kiszolgálás gyors. Az ebéd a csoportnak közösen lett rendelve és fizetve, azonban amit mellé kértünk (ital, kávé,...
2018.04.17a párjával
Átlagos
A Teátrum Café tulajdonképpen a Kálmán Imre Teátrum színházi büféje. De betérhet bárki, aki arra jár, a színházjegyet csak a nézőtérre lépés előtt kérik. Gyakorlatilag egy szokásos kávézó. Este. Napközben bisztró, még ebédmenüt is kínál. Én az esti formáját ismerem, ilyenkor már színházi büfének...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
58.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval