Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Valóban lehetne jobb is

Thököly Vendéglő BudapestThököly Vendéglő Budapest a térképen

Átlagos 2017. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. április 30.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bár az előző értékelés tavaly augusztusi, de szinte szóról szóra én is ugyanazokat a benyomásokat szereztem. Jó az elhelyezkedés, bár elég forgalmas, a Stefánia és a Thököly út sarkán. Régi épület, melyben 1923 óta működik vendéglő. Vasárnap délben élő cigányzene cimbalommal, hétvégén esténként táncos-élőzenés vacsoraestek.
Hétköznap ebédidőben kedvező árú ebédmenü, amely a környéken meglehetősen népszerűnek tűnik, sok vendég érkezett. Naponta változóan 2 levesből és 3 főételből lehet választani, a 2 fogásos menü 1100 Ft-ba kerül. A napsütéses időben a többség a kellemes teraszon foglalt helyet, vannak árnyékosabb asztalok is.
A berendezés egyszerű, retró hatású. A normál étlap hosszú, főleg magyaros klasszikus fogások szerepelnek rajta, hús- és paprika hangsúlyosan.
Gulyáslevest és Thököly falatokat ettem petrezselymes burgonyával. Túl sósan és túl paprikásan főznek, de összességében nem harmonikus a fűszerezés. A leves csészényi mennyiségű, de sűrű, a hús rágós, nem jó minőségű. A főételben a ragu szintén túlsózott, a hús elveszik a raguban, a krumpli túl sok hozzá. Az ételek nem lettek volna rosszak, egy átlag menza szintjét megütötték.
A kiszolgálás unott, érdektelen, figyelmetlen, lassú.
Nem érthető, hogy az ebédmenüre vajon miért kell ennyit várakozni? Mindenki tudja, hogy sem a levest, sem a ragut nem a rendelés után kezdik el megfőzni.
Az üres tányérok begyűjtése is akadozó.
A víz az ételhez képest erősen túlárazott. Egy kis üveges Theodora 490 Ft-ba került, gyakorlatilag 2 víz majdnem kiad egy ebédmenüt. Bankkártyával lehet fizetni, kötelező szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (22)
Thököly Vendéglő Budapest - Külső képThököly Vendéglő Budapest - Külső képThököly Vendéglő Budapest - Külső képThököly Vendéglő Budapest - Étlap/itallapThököly Vendéglő Budapest - Étlap/itallapThököly Vendéglő Budapest - Külső képThököly Vendéglő Budapest - Külső képThököly Vendéglő Budapest - Étlap/itallapThököly Vendéglő Budapest - Étlap/itallapThököly Vendéglő Budapest - Étlap/itallapThököly Vendéglő Budapest - Étlap/itallapThököly Vendéglő Budapest - Külső képThököly Vendéglő Budapest - Étel/italThököly Vendéglő Budapest - Étel/italThököly Vendéglő Budapest - Külső képThököly Vendéglő Budapest - Étel/italThököly Vendéglő Budapest - Étel/italThököly Vendéglő Budapest - MosdóThököly Vendéglő Budapest - MosdóThököly Vendéglő Budapest - BelsőThököly Vendéglő Budapest - Külső képThököly Vendéglő Budapest - Külső kép

Thököly Vendéglő további értékelései

2019.08.25a párjával
Gyenge
Nem volt rossz a kaja, foglalkoztak is velünk, az orrpiercinges pincérfiú talán másokat nem zavar, nekem kicsit fura volt. Na de az ásványvíz! Kértünk két szénsavas vizet. Tudtommal bontott palackot kihozni nem rendes dolog. Nem tudom, van-e erre előírás, de szerintem kellene. A felbontva...
2019.06.20egyedül
Kiváló
Azzal kezdődött, hogy szinte még le sem ültem, máris ott termett egy nagyon kedves és csinos ifjú pincér-hölgy az asztalomnál. Abszolút jó kezdés, és hasonlóan jó folytatás. Ugyanis a napi menüben ez egyik lehetőség halászlé és puliszka volt. Mindkettő igen ízletes, zamatos volt. Sőt, a juhtúrós,...
2019.06.19kollégákkal
Kiváló
Rendszeresen járok az étterembe, egyedül vagy kollégákkal, általában napi menüt eszem/eszünk, amik nagyon ízletesek, finomak, jó áron vannak, a kiszolgálás pedig fergeteges, a pincérek végtelenül türelmesek és rugalmasak!!! :-) És mindemellett imádom a házi készítésű limonádéjukat.
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
39.950 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Tavaszi akciós napok
Tavaszi akciós napok
2024.05.31-ig
Hotel FIT Hévíz
60.876 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Nyári kiruccanás
Nyári kiruccanás
06.15-08.31.
Sokoró Fogadó Sokorópátka
156.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval