Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Különleges vendégként idehaza

TOPRUM BudapestTOPRUM Budapest a térképen

Kiváló 2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Egyetem téren lévő Rum Hotel tetején kialakított különleges bisztró, amelyet nemcsak a szállóvendégek élvezhetnek. Először még csak ebéd- és vacsora lehetőséget kínáltak, de június óta reggelizni is be lehet ide térni. Az ebédnél válaszható az á la carte-on kívül variálható menü ún. barfood, 3 fogás 8750 Ft + 13,5% szervizdíj, illetve hétvégenként 12-15 óra között brunch van, 3000 Ft körüli ételárak, desszertek 2000 Ft körül.
A reggeli svédasztalos, minden nap 7-10 óra között lehet jönni, a 5900 Ft-os ára tartalmazta az italokat, valamint a szervizdíjat is (bár a weboldalon lévő árlap szerint a szervizdíjat pluszban kell fizetni). Bármikor jövünk, érdemes bejelentkezni, mert a szállóvendégek melletti szabad helyek függvényében tudnak külsősöket fogadni.
A helyszín egyedülálló és lenyűgöző. Kb. a 7. emelet magasságában vagyunk, csak a templom tornya magasodik fölénk, páratlan a panoráma, balra a Citadella és a Szabadság-hegy jól látszik, alattunk a belváros. Hozzá a beltér, különleges, szőrmével borított székek, sok zöld növény keleti hatású kaspókban.
Az ételkínálat választék tekintetében megfelel egy 4 csillagos szálloda éttermének, viszont a tálalás, az elkészítés, az alapanyagok azok, amelyektől még igényesebb lesz az itteni étkezés. És nem utolsó sorban a tisztaság, rendezettség is jó érzést és élményt kelt az emberben. A sajtok, felvágottak, sonkák frissek, mutatósak, semmi sem állott, nem szikkadt. Természetesen folyamatos az utántöltés mindenből. A pékáruk prémium kategóriásak, a fahéjas tekercs kitűnő, a magos kenyerek nemkülönben. A meleg ételekből hagyományos angol reggelit is össze tudunk állítani. Próbáltam nagyjából mindenből keveset kóstolni, de azért mindenre természetesen nem volt kapacitásom. 100%-os alma- és narancslé behűtve bekészítve.
A kávé hagyományos pörkölésű, a latte bársonyos-selymes.
Precíz, profi, gyors és figyelmes kiszolgálás.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (41)
TOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - EgyébTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - MosdóTOPRUM Budapest - Külső képTOPRUM Budapest - Étlap/itallapTOPRUM Budapest - Külső képTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Külső képTOPRUM Budapest - Külső képTOPRUM Budapest - Külső képTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - Étel/italTOPRUM Budapest - BelsőTOPRUM Budapest - Étlap/itallapTOPRUM Budapest - Étlap/itallap

TOPRUM további értékelései

2019.08.20barátokkal
Kiváló
A Toprum Sky Bar-ra a TOP100 DG kalauz hívta fel a figyelmem, egyébként létezéséről sem tudtam, pedig az Egyetem tér környékén gyakran megfordulok. Hétköznap délben jártunk ott, így élhettünk a 7700 forintért 3 fogás ajánlattal. Ketten voltunk, mindketten állandó súlyproblémákkal küzdünk, így...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Nostra Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
06.21-09.01.
Hotel Nostra Siófok
19.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
76.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval