Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sült tejberizs

Török Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont BudapestTörök Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest a térképen

Átlagos 2017. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. február 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Sugár Üzletközpont emeleti részén lévő, nem túl izgalmas vendéglátó "sziget" török gyrosos egysége a kínai gyorsétterem mellett. Azt kapjuk itt, mint a többi átlagos, egyéni arculat nélküli török étkezdében. Önkiszolgáló rendszerben rendelés és fizetés a pultnál, az ételek nagy része előre lesütve, megfőzve, elkészítve várakozik a pultban, a nyárson pedig a gyroshús sül. Ottjártamkor csak egyféle, csirkehúsból készült volt, de úgy tűnt, ez nem egyedi alkalom, mivel filctollal le volt húzva a falon szereplő képes ételbemutatóról a borjú gyros. A pultban látni egyáltalán nem tradicionális török ételeket is, pl. rántott húst. A főételek, egytálételek többsége 1000 Ft-os egységáron kapható. A gyros tál menüben - szénsavas üdítővel - 1500 Ft. A saláták között több autentikus is található, talán ezek a legizgalmasabb fogások itt: savanyú olívasaláta, joghurtos padlizsán (burma), fetasajtos vegyessaláta (navuc) a jól ismert görög saláta mellett. Egy sült tejberizst ettem, a kis adag 350 Ft (a nagy 550 Ft), ez korrekt volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Török Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italTörök Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest - Külső képTörök Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest - BelsőTörök Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italTörök Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest - BelsőTörök Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest - BelsőTörök Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest - Étel/italTörök Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont Budapest - Külső kép

Török Basa Gyorsétterme - Sugár Üzletközpont további értékelései

2022.11.28
Szörnyű
Az étel még elmegy a kiszolgálás kritikán aluli. Nem ajánlom senkinek..... Átvertek 3200 at fizettem 1 gyros tálért...........
2022.02.23a párjával
Szörnyű
Hideg ,minimum 2 napos krumpli,szraz hs ,hideg pita! Bunkó alkalmazott! Röviden tömören :SZ..R!!!!Soha nem kommenteltem még ,de most muszj volt! Remélem sokan olvasstok és nem mentek oda!
2022.02.15egyedül
Szörnyű
Másodszor is súlyos több napos hasmenéses betegséget kaptam el a hústól. A b.nkó kiszolgálás nem érdekel, csak ne legyen két havonta ételmérgezésem ettöl a büdöstől. Rendszeresen lakossági bejelentést fogok írni.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Medián Hajdúnánás - All in one wellness csomag teljes ellátással
All in one wellness csomag teljes ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Medián Hajdúnánás
79.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval